17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPrimarul Florin Circiumaru a cintat cot la cot cu colindatorii

Primarul Florin Circiumaru a cintat cot la cot cu colindatorii

• Prichindeii i-au cerut edilului din Tirgu Jiu sa le construiasca o gradina botanica, una zoologica, plus un muzeu al stiintelor naturii • De ziua lui, prefectul Toni Grebla le ofera copiilor de la Centrul de Plasament un porc de Craciun

Zeci de colindatori au luat cu asalt Primaria Tirgu Jiu pentru a le face urari conducatorilor institutiei si angajatilor acesteia. Auzind ca au fost pregatite plase cu multe dulciuri, elevii de la mai multe scoli au venit zilnic sa ii ureze primarului Florin Circiumaru, viceprimarul Gabi Sanda fiind colindat si de citiva copii din Turceni.

Aproximativ 15 elevi de la Scoala generala nr. 6 din Tirgu Jiu au fost ieri in vizita la primar, care nu a ezitat sa li se alature prichindeilor si sa fredoneze cot la cot cu acestia. Dupa urari, copiii au primit daruri si, spre uimirea edilului, au venit si cu trei cereri, care l-au lasat fara grai pe seful primariei.

Micutii de la Scoala generala nr. 6 l-au rugat pe Florin Circiumaru sa le construiasca o gradina botanica, o gradina zoologica si un muzeu al stiintelor naturii. Primarul a inaltat din umeri si le-a multumit elevilor pentru urari.

Daca elevii merg la primarie sau la prefectura, de doua zile si copiii din casele de copii au inceput sa primeasca daruri. Peste 1.423 de copii si batrini aflati in institutiile de ocrotire, respectiv in aziluri au primit sau vor primi daruri. Pina in prezent, 84 de copii de la Centrul de Plasament Novaci au beneficiat de cadouri din partea Prefecturii Gorj, alte 400 de pachete fiind trimise la Centrul de plasament si la Scoala Speciala din Tirgu Jiu.

Actiunea va continua in Centrele de la Tirgu Carbunesti, Bilteni, precum si in Caminele de batrini de la Suseni si Dobrita. De asemenea, simbata, Prefectul Toni Grebla, nascut pe 24 decembrie le va oferi copiilor de la Centrul de Plasament din Tirgu Jiu un porc de Craciun. Acesta va fi sacrificat si preparat, conform traditiei, masa urmind sa aiba loc la Cantina Colegiului National „Tudor Vladimirescu“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS