11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalA lovit-o cu toporul „din dragoste“

A lovit-o cu toporul „din dragoste“

O femeie din comuna Salcuta – Dolj a ajuns marti seara la spital, dupa ce a primit de la sotul ei o lovitura de topor in cap. In ciuda gravitatii faptei partenerului ei de viata, sotia a refuzat sa faca plingere la politie, considerind ca a fost lovita din greseala.

Doljeanca Eleonora Savu, de 53 de ani, din Salcuta, a fost internata in Clinica de neurochirurgie a Spitalului de Urgenta Craiova cu diagnosticul de traumatism cranian mediu, plaga contuza frontala. Cu alte cuvinte, avea o taietura in frunte, produsa prin lovire cu un corp ascutit. Datorita ingrijirilor medicale primite, Eleonora se va face bine.

In ciuda suferintei indurate, femeia este dispusa sa-l ierte pe cel care a lovit-o cu toporul, sotul ei, Aurelian Savu, de 56 de ani, considerind ca a facut o greseala: „Am facut pomana porcului, asa cum se obisnuieste pe la noi, numai ca barbatu-meu s-a cam intrecut cu bautura. De 36 de ani, de cind sintem casatoriti, nu l-am vazut niciodata in halul asta de beat. In loc sa-l las in pace, i-am zis sa duca si el la taica-sau si sa-l schimbe, ca facuse pe el. Cind a auzit una ca asta, sotul meu s-a infuriat, a luat toporul cu care transam carnea in bucatarie si m-a lovit cu el in frunte. Imediat dupa aceea si-a dat seama de fapta lui si a inceput sa plinga si sa-si ceara iertare“.

Induiosata de lacrimile barbatului ei, dar mai ales de faptul ca mustrarile de constiinta l-au determinat sa cheme imediat salvarea, Eleonora l-a iertat pe faptas, pentru ca „este un om bun. M-a lovit din greseala cu toporul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS