10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalO batrina a ars de vie, iar o cisterna cu titei era sa explodeze

O batrina a ars de vie, iar o cisterna cu titei era sa explodeze

O batrina de 80 de ani, din comuna Valeni- Olt, a ars de vie in casa din cauza sobei, miercuri, 11 decembrie. Ea a incalzit seara puternic soba pentru a tine cald toata noaptea, apoi a inchis-o si s-a culcat. La scurt timp insa, materialele textile aflate in jurul sobei au luat foc, producind un incediu de proportii. Batrina nu a mai reusit sa iasa din incaperea in care se afla. Flacarile au fost stinse de pompierii din localitate, care au gasit-o pe femeie pe jumatate carbonizata.

In aceeasi zi, o casa din satul Recea, comuna Valea Mare, a ars in intregime. Casa era facuta din chirpici, iar focul a izbucnit din cauza cosului de fum defect, din care au cazut scintei. Pentru stingerea acestui incendiu au intervenit pompierii militari din Slatina.

Un alt incendiu a izbucnit miercuri seara si a fost la un pas de a se transforma in tragedie. Un angajat al SC SLAMEC Slatina, punctul de lucru de pe strada Cireasov, a incercat sa dezghete o conducta de la o cisterna incarcata cu titei, folosind flacara deschisa. Astfel a izbucnit un incendiu, flacarile atingind cinci metri inaltime si existind pericolul producerii exploziei cisternei.

Pompierii militari au intervenit imediat cu trei masini si au reusit sa stinga incendiul in aproximativ o jumatate de ora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS