11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal „Sint sanatos tun. Daca ma enervez, mai candidez o data!“

„Sint sanatos tun. Daca ma enervez, mai candidez o data!“

E putin spus ca Armaghedonul oltenesc i-a sters freza lui Vasile Bulucea, cum credeam noi ieri. Dezvaluirile lansate pe Internet i-au ridicat primarului parul in cap si pe spinare, dar se pare ca i-au pus si singele politic in miscare. Cu parul infoiat, Vasile Bulucea a declarat pentru GdS ca, acum, dupa ce-au inceput sa circule grozaviile de pe Net, parca-i vine sa mai candideze o data.

-Cine are interesul sa va denigreze, de vreme ce ati anuntat ca nu veti mai candida ?

– Sint anumiti oameni care, de teama ca voi candida la alegerile din 2004, au interesul sa ma denigreze. E rusinos. Eu vreau sa demonstrez ca aceasta sesizare nesemnata e plina de aberatii. Totul este o calomnie, daca vreti, o luam pe puncte…

– Cele mai grave acuzatii se refera la luare de mita si la aranjarea unor licitatii.

– Nu este adevarat absolut nimic din ce scrie acolo. Sa vina cineva cu dovezi. Am vrut sa fac ceva pentru orasul asta si am facut. Am facut trei bulevarde, cu patru benzi o zona verde pe mijloc si o lumina ca la Paris.

Da’ cite n-am facut, si ei critica tot ce am facut! Ei imi zic ca iau mita. Am fost in functii mari si nu

mi-am permis o asemenea mirsavie. Stiti prin cite functii am trecut si cum a fost. Eu nu ma patez.

– Cite imobile detineti?

– Se spune despre mine ca am vila in Primaverii si ca de-aia am bagat gaze acolo. Nu este adevarat. Se spune ca am vila in Dealul Fetii. Neadevarat. Nu am nici o vila! Copiii mei au cite un apartament. Sa vina cu dovezi.

– Sinteti taticul licitatiilor publice, ca sa-i citam pe adversarii dvs. politici…

– Vorbe in vint, am auzit eu destule! Eu fac licitatii corecte. Din comisie fac parte 15-16 membri, cinci-sase consilieri. Cine credeti ca isi baga gitul in lat cu buna – stiinta? Cine are dovezi si poate sa spuna ca Bulucea este implicat si ca are avantaje de la anumite firme sa vina sa spuna. Dar anonime d’astea am mai vazut eu!

– Totusi, mai candidati?

– Uite ce e, papusa! Daca mai continua cu asemenea mizerii, ma face sa ma enervez si mai particip odata la alegeri. Am un numar foarte mare de lucrari de investitie, demarate pentru acest oras si vreau sa le termin. Sanatatea imi permite, sint sanatos tun. Deci, daca mai arunca cu noroi in mine, ma ambitionez si mai candidez o data.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS