24.3 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn barbat si-a omorit mama lovind-o in cap cu un scaun

Un barbat si-a omorit mama lovind-o in cap cu un scaun

Paul Barbu, de 49 de ani, din comuna Grojdibodu-Olt, a fost arestat zilele trecute pentru savirsirea infractiunii de omor calificat. Duminica seara, in jurul orei 22.00, Paul Barbu a ajuns acasa beat de la o nunta din comuna. Mama sa, Tudora Barbu, de 82 de ani, i-a reprosat acestuia ca bea peste masura.

Cum discutiile contradictorii au continuat, Paul Barbu, nervos, a pus mina pe un scaun si a inceput sa o loveasca pe cea care ii daduse viata. In urma loviturilor primite in zona capului, Tudora Barbu a suferit o hemoragie si numeroase rani grave. Dupa ce si-a „varsat“ focul si vazind ca mama sa nu mai misca, Paul s-a culcat in patul din aceeasi camera.

Fara griji, cu moarta in camera…

A doua zi, in jurul orei 16.00, fiica Tudorei Barbu, care venise sa-i aduca batrinei ceva de mincare, a gasit-o pe aceasta moarta intr-o balta de singe, iar Paul dormea fara griji. Femeia a mers la postul local de politie unde a povestit ce se intimplase. Politistii l-au retinut pe Paul Barbu, care a recunoscut ca-si omorise mama. Pentru fapta savirsita, Paul Barbu va ispasi intre 15 si 25 de ani de inchisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS