26.2 C
Craiova
joi, 30 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalProiectil sub fotoliu si cartuse in noptiera

Proiectil sub fotoliu si cartuse in noptiera

In locuinta unui craiovean a fost descoperit un adevarat depozit militar. Sub fotoliul lui Constantin Rogina, de 31 de ani, din Craiova, era un proiectil calibrul 14,5 mm, iar in noptiera o cutie cu noua cartuse de diferite calibre.

Munitia a fost descoperita de politistii Sectiei nr.3 Craiova, care erau la locuinta lui Rogina pentru a-i acorda sprijin executorului judecatoresc Mircea Iacob. El trebuia sa evacueze familia mentionata, dar fusese impiedicat de Constantin Rogina, care l-a amenintat cu un topor.

Casa in care locuiau Rogina cu concubina si cu fetita acesteia fusese nationalizata, iar acum revendicata si cistigata in instanta de vechiul proprietar. Pentru a-si intra in drepuri, el a cerut sprijinul autoritatilor, care sa efectueze evacuarea silita a locatarilor. Cu acest prilej, a fost descoperit si arsenalul care era in locuinta.

Rogina le-a declarat anchetatorilor ca avea munitia de la un prieten, dar nu avea de gind sa o foloseasca si nici nu avea arma. El s-a ales cu dosar penal pentru amenintarea lui Mircea Iacob si pentru incalcarea regimului armelor si munitiilor.

Daca va fi gasit vinovat, Constantin Rogina risca o pedeapsa de maximum zece ani de inchisoare. Politia efectueaza cercetari pentru a se stabili provenienta munitiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS