19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalSotii Batrinca au aflat de la radio cum le-a murit fiica in Paring

Sotii Batrinca au aflat de la radio cum le-a murit fiica in Paring

Corina Batrinca ar fi trebuit sa implineasca 26 de ani peste patru zile. Absolventa a Facultatii de Medicina din Craiova si urmind sa-si implineasca prin casatorie povestea de iubire cu Costel Sanda, cu care era impreuna de un an, fata avea sa-si ia adio de la viata miercuri, 20 noiembrie, in urma unui accident stupid.

Corina Nicolina Batrinca a absolvit Facultatea de Medicina in anul 2001, iar luna aceasta, pe data de 17, isi daduse examenul de rezidentiat la Bucuresti. Dupa citeva zile a hotarit sa plece intr-o vacanta la munte impreuna cu logodnicul ei, Costel Sanda, cu care si locuia de putina vreme. Amindoi impartaseau aceeasi pasiune pentru plimbarile montane, Costi fiind atras de alpinism. Din excursia intreprinsa in Muntii Paring avea sa se intoarca numai unul dintre ei. Miercuri dupa-amiaza, in timp ce se indreptau spre o stina, Corina a alunecat pe zapada si s-a lovit cu capul de o stinca. Potrivit comisarului sef Florin Nicolae, seful Politiei Petrosani, fata si prietenul ei, Costel Sanda (26 de ani), se aflau pe un traseu turistic, la peste doua mii de metri altitudine. Corina a murit la putin timp dupa accident, in ciuda incercarilor de resuscitare facute de logodnicul ei. Pentru ca telefonul mobil nu avea semnal, tinarul a coborit apoi in Petrosani pentru a anunta politia si Salvamontul.

Mama Corinei tocmai pleca la serviciu…

A doua zi, dimineata, parintii Corinei au aflat despre moartea copilului lor de la un post de radio. Ascultau stirile de la ora 7.00 cind au auzit numele fetei. Au incercat imediat sa il sune pe Costel, reusind sa prinda legatura abia dupa doua ore. „Nu imi inchipui cum s-a putut intimpla una ca asta, parintii sa fie ultimii care afla, de la radio. Era printre primele lucruri pe care ar fi trebuit sa le faca politia: sa sune parintii si sa ii informeze despre ce s-a intimplat. Cu logodnicul fetei nu ne-am putut intelege prea mult. Este in stare de soc si vorbeste foarte putin si incet, abia soptit. Mai mult decit citeva vorbe de la el si ce s-a spus la radio nu stim nici noi. Avem multe lucruri nelamurite“, spune Adriana Bratu, matusa fetei.

In ziua in care familia Batrinca afla despre moartea fetei, o colega de facultate a trecut sa o caute pe Corina si sa o felicite pentru reusita la examenul de rezidentiat.

Parintii au plecat ieri la Petrosani, sa aduca acasa trupul neinsufletit al copilului lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS