5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalToate luminarile sus, soseste Miron Mitrea

Toate luminarile sus, soseste Miron Mitrea

Cu doar doua zile inainte de vizita anuntata a ministrului lucrarilor publice, transporturilor si locuintei la Tirgu Jiu, ELECTRICA le-a facut o surpriza ceferistilor si le-a taiat curentul cit ai zice „Mitrea“. Debransate de la reteaua de alimentare, Gara din Tirgu Jiu si toate cladirile anexe au ramas miercuri noapte in intuneric, in timp ce functionarea semnalelor de cale ferata a fost asigurata in cele din urma cu ajutorul unui generator electric. Angajatii CFR s-au considerat pe buna dreptate norocosi pentru simplul fapt ca biletele de tren inca se elibereaza manual si nu in varianta computerizata, cum se intimpla in Capitala.

„ELECTRICA a taiat curentul miercuri, la ora 14.00. Angajatii care au lucrat in schimbul de noapte au avut probleme cu caldura. Motivul este neplata datoriilor, iar cei de la Regionala Craiova stiu. Asteptam vizita lui Mitrea si am crezut ca nu ne taie curentul“, a spus Cristina Baroiu, instructor de trafic.

Conducerea SC ELECTRICA a considerat, probabil, ca e momentul sa-i aduca la cunostinta ministrului problema tot mai stringenta a debitelor cu care CFR figureaza in scriptele societatii. Iar Miron Mitrea, in eventualitatea in care va ajunge astazi in Gara din Tirgu Jiu pentru a inaugura pasarela nou-construita, va fi primit nu cu piine si sare, ci, cel mai probabil, c-o luminare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS