22 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalProstituatele din Severin sfideaza iarna

Prostituatele din Severin sfideaza iarna

O data cu venirea iernii, multe dintre prostituatele din Drobeta Turnu Severin au revenit acasa, dupa o vara destul de lunga, in care au „calatorit“ in zone ale tarii cu potential turistic. Si, cum prima „dragoste“ nu se uita niciodata, fetele si-au reluat activitatea pe strazile de la iesirea din municipiu. Locul cel mai agreat de prostituatele din Severin este cel de pe Calea Timisoarei, unde opresc masinile de mare tonaj, care tranziteaza municipiul si ai caror soferi se numara printre principalii clienti ai fetelor. Acestea pot fi observate aproape zilnic pe marginea trotuarului, in cautarea clientilor, dar mai ales in zilele de week-end. Desi nu sint foarte frumoase multre dintre „fetite“ reusesc sa stringa, zilnic, citeva sute de mii de lei, cu care isi duc traiul. De cind au demarat lucrarile la santierul de locuinte ANL, din zona Alunis, o parte dintre ele isi ofera serviciile si unora dintre muncitorii din zona.

„Mai avem si clienti care vin cu taxi si ne iau acasa, dar pe astia ii cunosc de aproape doi ani, de cind stau aici. Stau la bunica-mea, ca mama nu ma mai primeste acasa. Daca nu am avut unde sa ma angajez, am ramas pe strada“, a spus Mirela N., de 21 de ani.

„Daca e ger afara, nu iesim, sa crapam de foame“

In ceea ce priveste preturile, fetele spun ca acestea se negociaza cu clientii.

„O partida de sex oral, in masina, costa intre 50 si 100 de mii de lei, iar o partida de sex normal ajunge la 200 de mii de lei. Cei mai multi nu doresc decit sex oral, asa ca ne scoatem mai repede. Pe noapte, facem vreo cinci-sapte barbati fiecare, in functie de vreme, ca asta conteaza. Daca e ger afara, nu iesim, sa crapam de foame, ca nici la clienti nu le arde de noi. Mai avem si comenzi la domiciliu si atunci trebuie sa ne mai machiem si noi, sa ne imbracam mai bine, da’ aici, pe centura, nu prea conteaza cum arati“, a mai spus Mirela N. Constiente ca pot fi prinse de politie in fiecare moment, fetele spun ca nu au de ales. Grija zilei de miine le impinge in strada, in ciuda tuturor riscurilor la care se expun. Politistii le-au aplicat destul de multe amenzi, de la inceputul anului, in baza Legii 61/1991, pentru acostare de persoane, in scopul de a intretine relatii sexuale.

„Din pacate, legislatia este destul de neclara, lucru care ne impiedica de multe ori sa ne facem treaba. Persoanele implicate, in special barbatii, refuza de cele mai multe ori sa coopereze, avind in vedere faptul ca multi dintre ei au familii si nu doresc sa se afle ca s-au incurcat cu astfel de femei“, a spus inspector principal Christian Ciocan, purtatorul de cuvint al IJP Mehedinti. In aceste conditii, in cele mai multe cazuri, prostituatele care sint depistate de politisti si sanctionate, dupa ce isi achita amenzile, revin in strada.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS