17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCARAVANA PLAYBOY - aventura vietii tale

CARAVANA PLAYBOY – aventura vietii tale

„Sint Gina Pistol si te astept alaturi de Iepurasi la Caravana PLAYBOY- aventura vietii tale.“

Esti frumoasa? Ai peste 18 ani? Vrei sa fii vedeta? Vrei sa faci cariera?

O simpla fotografie in costum de baie te poate transforma in Miss Playboy!

Tinerele curajoase sint asteptate astazi cu costumul de baie pentru o scurta sedinta foto in studioul ambulant amenajat in autocarul PLAYBOY, doar intre orele 12.00-14.00, in fata Clubului Krypton din Craiova!!

In cinstea participantelor, dupa ora 22.00 se va organiza o petrecere PLAYBOY in clubul Krypton.

Pe urmele Ginei Pistol

Inainte de a fi vedeta PLAYBOY, Gina Pistol era o simpla vinzatoare care lucra opt ore pe zi. Nici prin gind nu i-ar fi trecut ca ar putea ajunge vreodata pe coperta uneia dintre cele mai rivnite reviste. Un prieten fotoreporter a sfatuit-o sa mearga la preselectia PLAYBOY in toamna anului 1999, asa ca si-a luat inima-n dinti, chiar daca din fire era mai timida. Marturiseste ca la sedinta foto de atunci s-a simtit cam jenata, insa acum e foarte multumita de pasul facut:

„Cred ca orice femeie ar vrea sa fie in locul meu. Cea mai mare multumire am avut-o cind doi clienti care au intrat in magazinul in care lucram, chiar si dupa ce am aparut in PLAYBOY, mi-au cerut un autograf. Am fost surprinsa caci eu, sincera sa fiu, nu ma recunosteam inca in fotografiile acelea stralucitoare din revista“, spune Gina Pistol, vedeta PLAYBOY.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS