14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGigi Netoiu, absent din boxa inculpatilor

Gigi Netoiu, absent din boxa inculpatilor

• Pe „Comandant“ il doare-n casca de proces: „Nu recunosc nici o datorie. M-a pacalit Bulucea!“

Primaria Craiova are pe rol doua procese cu societatea comerciala care a reprezentat clubul de fotbal Universitatea Craiova pina vara trecuta, pentru datoriile acumulate la chiria pentru sediul clubului din strada Unirii, precum si pentru utilitatile si intretinerea Stadionului „Ion Oblemenco“. Prin hotarirea consiliului local nr. 152/31 iulie 2002, municipalitatea a reziliat contractul cu SC Universitatea Club Fotbal SA Craiova, in urma retragerii patronului Gigi Netoiu si a preluarii echipei de catre o alta societate. La acea data, clubul avea de achitat 1,8 miliarde de lei pentru chiria stadionului, plus o bagatela de 82 de milioane, restanta pentru chiria sediului. Ca sa recupereze banii de la fostul patron al clubului, primaria a dat societatea in judecata, insa a avut surpriza ca, la primul termen, din partea reclamatei sa nu se prezinte nici un avocat.

„Nu a venit nimeni la proces“

„In urma cu doua saptamini, a avut loc prima infatisare la acest proces, dar nu a venit nimeni. De fapt, s-au deschis doua actiuni in instanta, una pentru sediu si alta pentru stadion. Sa vedem daca saptamina viitoare, cind va fi un nou termen la Sectia comerciala a Tribunalului Dolj, se va prezenta cineva“, a spus Octavian Mateescu, jurist in cadrul Primariei Craiova. Din partea fostului patron al „Stiintei“, primaria poate sa astepte mult si bine banii. Gigi Netoiu a aflat de la noi ca Primaria Craiova ii cere aproape doua miliarde de lei, deci absenta de la Tribunal a juristilor sai nu are de ce sa mire.

„Nu sint datoriile mele personale si nu stiu de nici un proces. In ceea ce priveste presupusele datorii ale societatii, nu le recunosc. Eu am cerut contoare separate, ca sa vedem cit consuma efectiv echipa din consumurile totale ale stadionului, dar acest lucru nu s-a realizat. In afara de asta, pot sa spun ca am adunat aceste datorii din cauza ca m-a pacalit Bulucea. In urma cu un an si jumatate, acesta mi-a promis ca primaria va suporta utilitatile. A semnat si un proces-verbal, dar evident ca nu s-a tinut de cuvint“, a declarat fostul patron al Universitatii Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS