22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalZbor mortal de la etajul V al Spitalului de Urgenta Craiova

Zbor mortal de la etajul V al Spitalului de Urgenta Craiova

Un bolnav s-a sinucis ieri dupa-amiaza aruncindu-se de la etajul V al Spitalului de Urgenta Craiova.

Costica Bondoc, de 28 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, a fost internat in urma cu patru zile in Spitalul de Urgenta Craiova, dupa ce si-a rupt maxilarul superior intr-o criza de epilepsie.

Ieri dupa prinz, bolnavul a cerut sa plece acasa, iar cadrele medicale si-au dat acordul, solicitind o ambulanta care sa-l transporte la domiciliu. La ora 14.40, Bondoc a devenit extrem de agitat, motiv pentru care asistentele i-au facut o injectie cu fenobarbital, apoi l-au condus inapoi in salon. Nici nu au apucat sa-l aseze pe pat, ca tinarul a incercat sa se arunce pe fereastra. Ajutate de un alt pacient din salon, cadrele medicale au reusit sa-l imobilizeze si sa-l indeparteze de geam, insa tinarul a scapat din strinsoare si s-a repezit la o alta fereastra. A reusit sa deschida geamul si s-a aruncat, strivindu-se de terasa din spatele spitalului.

Cadrele medicale nu au mai putut decit sa constate decesul si sa anunte politia. Cadavrul lui Costica Bondoc a fost depus la morga dupa mai mult de o ora de la deces, din cauza ca personalul spitalului nu a reusit sa gaseasca o targa.

Colegii de salon isi amintesc ca tinarul incepuse sa aiba un comportament ciudat inca din seara anterioara. „Era foarte agitat si deprimat din cauza aspectului fizic. Zicea ca vrea sa se duca acasa sau sa se ascunda, ca sa nu-i mai vada nimeni fata mutilata. Toata noaptea s-a invirtit prin camera, fara astimpar“, a povestit Mihai Rasboi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS