18.3 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPrimarul nu vine la serviciu din cauza bauturii, iar vicele s-a indragostit de circiumareasa

Primarul nu vine la serviciu din cauza bauturii, iar vicele s-a indragostit de circiumareasa

• Primarul si viceprimarul – frati de pahar • „Eu beau de 100 de ori mai mult decit viceprimarul si nu arat ca el!“, s-a laudat primarul Constantin Beuran • In replica, vicele Serbanescu a declarat: „Baa, tu daca deschizi gura se inunda comuna.“

Schela este una dintre cele mai sarace comune din Gorj, majoritatea satenilor fiind fosti mineri disponibilizati. Daca in urma cu aproape un deceniu, localitatea se putea mindri cu una dintre cele mai profitabile mine din judet si una dintre putinele din Romania pentru zacamintul de huila exploatat, in prezent, singura atractie a comunei sint sefii primariei. Acestia reprezinta doua exemple, poate unice in tara, prin maiestria cu care se intrec in a sluji paharul si in a-si lauda performantele bahice. Toata lumea din comuna cunoaste performantele celor doi, dar nimeni nu a cirtit. Si asta, pentru ca edilii din comuna Schela se lupta cot la cot in a face lucruri trasnite. Atit pentru primarul Constantin Beuran, cit si pentru vicele Aristide Serbanescu, faptul ca sint consumatori de alcool nu reprezinta un viciu sau o rusine, ci o modalitate de intarire a organismului, pentru ca acesta sa faca fata programului de lucru din primarie.

„I-am pus cos si uite cum arunca hirtia in fata primariei“

Primarul Constantin Beuran ne-a explicat viziunea sa asupra paharului si de ce el ar trebui sa fie considerat un adevarat performer. Acesta si-a laudat reusitele chiar de fata cu viceprimarul, in fata primariei:

„Eu beau de 100 de ori mai mult decit viceprimarul si nu arat ca el! Pai, cit am baut eu la viata mea, nu are viceprimarul timp sa numere. In primarie, totul merge OK! Nu mai sint probleme. Au fost. Eu vin la primarie zilnic, in afara de concediu. Sint pe aici citiva care, in loc sa ne ajute, fac numai prostii. Eu nu i-am penalizat, din omenie…“, a spus primarul, tragindu-i viceprimarului o palma peste ceafa.

Constantin Beuran si-a ridicat demn barbia si s-a indepartat agale de primarie, purtindu-si cu eleganta costumul si cravata, in timp ce sarea peste baltile formate de ploaie pe drumul neasfaltat.

Despre costumul respectiv, vicele Serbanescu a spus ca este achizitionat de la tiganii care vind haine second hand prin comuna. Acestia ar fi refuzat sa primeasca bani pentru hainele respective, romii dorind sa se puna bine cu primarul.

In ceea ce priveste alcoolul, vicele l-a contraatacat dur pe primar:

„Baa, tu daca deschizi gura se inunda comuna. Nu stie decit sa bea si i-am spus sa faca si el macar o data pe saptamina o sedinta la primarie si sa ne dea si noua sarcini ce sa facem. I-am zis ca o sa-mi notez si eu in carnetel – asta ca sa nu se supere. I-am pus cos si uite cum arunca hirtia in fata primariei“, a adaugat vicele Serbanescu, apostrofindu-l pe primar.

„Domnule, nu mai am zile, i-am recitat si din Minulescu!“

In urma cu cinci luni, inima viceprimarului a cazut rapusa de sageata lui Cupidon. Cea care ii face zile fripte lui Aristide Serbanescu este circiumareasa din comuna, o bruneta focoasa, pentru care vicele arde pe rugul iubirii.

Patima cu care acesta iubeste sau vorbeste despre iubire a ajuns si la urechile nevestei sale, care l-a parasit dupa ce l-a pus sa jure ca nu are o amanta, dar l-a prins in flagrant dupa filaje ca la carte.

„E belea mare! Nu mai sint om de cind m-am indragostit ca la 20 de ani de femeia asta. Domnule, nu mai am zile, i-am recitat si din Minulescu! << Celei care minte>>. Am avut probleme cu nevasta, care acum a plecat. Pina la urma, i-am zis: <<Du-te, fa, ca mi-e mai bine fara tine! Ce, crezi ca daca nu te mai pot f…. pe tine n-o mai f… nici pe aia!?>> Aaaa! Nu pot sa va spun citi ani are iubita mea, ca as desconspira-o. Dar e mai tinara decit nevasta-mea cu cinci ani, iar nevasta-mea e mai tinara decit mine cu 20 de ani“, a afirmat Aristide Serbanescu.

„…sa-mi dea p…. ca sa le dau lucrari“

Dupa o socoteala simpla, am aflat ca virsta circiumaresei este de 35 de ani. Aristide Serbanescu si-a continuat povestea:

„Nu mai pot! E o bruneta cu buze din alea mama-mama!!! Mai auzii una acum: cica au pus-o astia ai ei din familie sa-mi dea p…. ca sa le dau lucrari aci la primarie. O fi posibil si asta, mai stii!? Ma duc acolo la ea, la vale, ca ma chemara urgent. M-am gindit ca, daca mai e o lucrare, banii sa ramina aci in comuna, decit sa ii ia altii de prin alte parti. O fi ceva!?“, a spus „indurerat“ vicele indragostit.

Am vorbit si cu circiumareasa de care viceprimarul s-a amorezat, insa aceasta nu a dat nici un semn ca ar sti despre ce e vorba.

„Nu stiu despre ce vorbiti. Eu sint femeie la casa mea. Cred ca va trimisa cineva sa faceti misto de mine. Las’ ca vorbesc eu acusi cu viceprimarul“, a spus circiumareasa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS