15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMai multe persoane de origine romana si albaneza arestate pentru planuirea rapirii Victoriei Beckham

Mai multe persoane de origine romana si albaneza arestate pentru planuirea rapirii Victoriei Beckham

Cinci persoane de origine romana si albaneza au fost arestate simbata, la Londra, si alte patru ieri, pentru ca au planuit rapirea Victoriei Beckham, a anuntat Scotland Yard. Patru barbati si o femeie au fost arestati simbata, in parcarea hotelului Ibis din Londra, potrivit saptaminalului britanic News of the World. Politia a retinut ieri-dimineata alti doi barbati si un cuplu, pentru implicarea in planul de rapire a sotiei fotbalistului David Beckham. „Un barbat si o femeie au fost arestati in legatura cu acest caz“, a anuntat purtatorul de cuvint, precizind ca arestarea a avut loc la Croydon, in sudul Londrei. Politia a intervenit ca urmare a unei informatii transmise de saptaminalul News of the World. Directorul publicatiei News of the World, Stuart Kuttner, a declarat pentru Sky News ca a fost prevenit, in urma cu sase saptamini, ca o banda de romani si albanezi planuiesc rapirea Victoriei Beckham pentru a cere o rascumparare de 5 milioane de lire sterline (7,82 milioane de dolari).

„Trei dintre reporterii nostri s-au infiltrat in banda, printre acesti indivizi deosebit de periculosi, inarmati si, posibil, foarte violenti“, a precizat Stuart Kuttner. El a adaugat ca unul dintre reporteri a fost racolat pentru a conduce automobilul la bordul caruia ar fi fost rapita fosta membra a grupului Spice Girls. Potrivit aceleiasi surse, trei dintre rapitori se numesc Luli Azem Krifsha, Jo Rivas si Jay Sorin. De asemenea, sursa citata mai aminteste de un Adrian si de un Ali. „Potrivit planului pus la cale de rapitori, Victoria urma sa fie ascunsa la o adresa secreta, eventual impreuna cu cei doi copii, Brooklyn si Romeo. Agresorii intentionau sa ceara o recompensa de 5 milioane de lire sterline“, a declarat Kuttner.

Desi stia de acest plan de rapire, Victoria Beckham nu i-a spus sotului ei decit simbata dupa-amiaza, la finalul meciului disputat de echipa lui David, Manchester United, cu formatia Southampton, scor 2-1, in etapa a XII-a a campionatului Angliei. In noiembrie 1999, o unitate de elita a politiei a dejucat o alta tentativa de rapire a Victoriei si a lui Brooklyn Beckham, in timp ce David juca pentru nationala Angliei intr-un meci impotriva Scotiei, pe stadionul Wembley. Atunci, politia nu a efecuat nici o arestare, deoarece rapitorii nu au apucat sa puna in practica planul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS