12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalConsilierul judetean Serbanoiu trebuie sa plateasca peste 50.000 de dolari

Consilierul judetean Serbanoiu trebuie sa plateasca peste 50.000 de dolari

Consilierul judetean Constantin Serbanoiu trebuie sa plateasca Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova suma de 54.110 dolari daca vrea sa intre in posesia spatiului comercial pe care l-a inchiriat in centrul orasului.

Spatiul cu pricina a fost obiectul unui lung sir de procese intre regie si consilier, acesta din urma cistigind dreptul de a-l cumpara, printr-o hotarire judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila.

El a pretins RAADPFL daune cominatorii de un milion de lei pe zi pentru fiecare zi de intirziere de la pronuntarea sentintei si pina la semnarea contractului de vinzare-cumparare, suma revendicata depasind doua miliarde de lei.

Proiectul de hotarire privind vinzarea a intrat de mai multe ori pe ordinea de zi a sedintelor consiliului local, insa a fost aminat din diverse motive. La ultima intrunire, Consiliul de Administratie al RAADPFL nu a fost de acord sa compenseze daunele cominatorii cu pretul spatiului. Regia a dispus ca negocierea pretului de vinzare sa porneasca de la suma de 54.110 dolari, adica peste 1,6 miliarde de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS