20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorj„Este exclus ca PSD Gorj sa nu aiba conferinte de presa!“

„Este exclus ca PSD Gorj sa nu aiba conferinte de presa!“

Prefectul de Gorj, Toni Mihail Grebla, membru PSD Gorj, a declarat ca organizatia judeteana din care face parte va organiza in continuare conferinte de presa, desi seful sau de partid, Nicolae Mischie, a anuntat contrariul.

Prefectul a afirmat ca partidul va organiza conferinte cit mai diversificate in care sa fie implicati cit mai multi membri ai PSD Gorj care ocupa functii de conducere.

„Nicolae Mischie va hotari ce se va intimpla, insa este exclus ca PSD Gorj sa nu aiba conferinte de presa! Cred ca Nicolae Mischie a vorbit la suparare. Nu era intr-o dispozitie favorabila. Asa ceva este imposibil. Vom avea si tematici“, a precizat Toni Grebla.

Seful PSD Gorj este nemultumit de faptul ca, dupa ultima conferinta de presa, ziaristii au relatat in mod „necorespunzator“ afirmatiile sale legate de retragerea finantarii PHARE pentru doua dintre proiectele pe care le-a depus la Agentia de Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia. Organizatia PSD Gorj a fost printre primele din tara care a plimbat ziaristii in judet, unele conferinte desfasurindu-se la primariile comunale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS