13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiovenii au inventat WC-ul cu parfum de flori

Craiovenii au inventat WC-ul cu parfum de flori

Cine nu si-ar dori sa merga intr-un WC public (culmea!) si, in loc de miresmele bine cunoscute care te fac sa-ti tii respiratia, sa miroase numai a crizanteme, tufanele si alte flori de toamna! Ei, bine, acum este posibil acest lucru! Si nu e vreo inventie a francezilor, americanilor sau a nemtilor, ci se intimpla chiar in Craiova, in WC-ul public de linga prefectura. Cei loviti de „nevoi“ in plin centru, departe de closetul de acasa, nu se delecteaza cu asemenea parfum ca urmare a vreunei masuri de odorizare a WC-urilor publice. Ei trebuie sa le multumeasca pentru cadrul intim creat de imaginea florilor si senzatiile olfactive de exceptie nimeni altora decit florarilor care isi depoziteaza uneori aici marfa, in lipsa de alt spatiu.

Acum, bucuria „prestatorului“ de „nevoi“ este garantata! Scapa si de stresul care l-a impins pe scarile WC-ului public, poate sa si respire intre timp si, parca nici nu isi mai plinge atit de tare cei cinci mii de lei dati la taxatoare. Deh, zicala aia cu obrazul subtire cu cheltuiala se tine ramine valabila, indiferent despre care „obraz“ este vorba! Si daca nici inconjurat de flori nu uiti de stres si poate, daca ai noroc, chiar de constipatie, atunci chiar nu stii sa apreciezi surprizele pe care ti le rezerva viata!

„Ti-or da flori sa te felicite ca esti sanatos si poti sa te usurezi!“

Dar ce te faci cu cealalta categorie, cea a clientilor florarilor?! Intrebarea este retorica, ramasa probabil suspendata de matura ingrijitoarei WC-ului, care, evacuind apa cu care au fost spalate closetele turcesti, improasca buchetele de flori, „improspatindu-le“ petalele cu stropi de „roua“. Mai sa zici ca taman au fost culese!

„Am intrat in WC si m-am si speriat de atitea flori. Credeam ca s-a facut altceva acolo, vreo florarie, vreun depozit… Mi-am zis: «Sa vezi ca plec si cu vreun buchet de flori de aici! L-or da sa te felicite ca esti sanatos si poti sa te usurezi!» Am intrebat ce e cu atitea flori si mi s-a spus ca le-au lasat florarii, ca n-au unde sa le tina“, spune amuzata Gheorghita Jianu, unul dintre craiovenii care au folosit WC-ul „inflorit“.

„Dar cind am vazut cum matura femeia de acolo pe jos si apa de la WC sarea pe flori, mi-a trecut tot amuzamentul. Puteam chiar eu sa cumpar un buchet pentru doctor si, in loc sa fac un gest frumos, il bagam in spital. Va inchipuiti citi microbi sint acolo!“.

Ingrijitoarea WC-ului public nu neaga ca acolo isi mai aduc uneori marfa florarii. „…Da’ nu multi! Ca la mine nu-i depozit! Mai vin astia de aproape, de vind prin fata Mercurului. Da’ daca ma fac a dracu’, nu-i mai las nici pe astia!“.

Pina se hotaraste taxatoarea de la WC-ul de linga prefectura sa se faca a dracu’, noi va recomandam sa fiti atenti de unde cumparati flori. Sau macar evitati sa le mirositi de aproape!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS