17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalToamna se numara bobocii, Radio Sud Severin numara balurile

Toamna se numara bobocii, Radio Sud Severin numara balurile

Acesta este titlul unei noi campanii lansate in aceasta toamna de Radio Sud Severin. Cele mai frumoase baluri ale liceenilor severineni au ca partener media cel mai dinamic post de radio de pe piata de profil din Mehedinti.

Vineri seara, la Balul Bobocilor Colegiului „Traian“ din Drobeta Turnu Severin, invitati speciali au fost baietii trupei Akcent, una dintre cel mai in voga formatii de pe piata muzicala romaneasca. Adrian Sana, Mihai Gruia, Marius Nedelcu si Sorin Brotnei, membrii formatiei, au fost primiti cu urale de citeva sute de fani, veniti sa-si vada si sa-si imbratiseze idolii. Un concert electrizant a intregit o seara plina de miscare, distractie si voie buna, cu concurs pentru Miss Colegiul „Traian“ si multe alte suprize.

„Venim cu placere la Turnu Severin, mai ales atunci cind e vorba de baluri ale liceenilor. Spiritul tinar trebuie sa ne caracterizeze pe toti, iar noi vrem sa tinem treaz acest sentiment in fiecare dintre fanii nostri“, a spus Mihai Gruia.

In mai putin de un an de la lansare, formatia Akcent a scos pe piata un album si s-a clasat pe primele locuri in topurile de muzica din Romania. Toamna asta, ramineti pe Radio Sud Severin, pentru ca punem Akcent pe distractie!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS