24.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGravid prin „cloncinare“

Gravid prin „cloncinare“

Ce ziarist n-ar alerga dupa un subiect de senzatie? Si daca altii au descoperit vitelul cu doua capete, oaia cu cinci picioare si gaina care naste pui vii, noua ni s-a prezentat chiar sub nasul nostru, in plina redactie GdS-ista, primul barbat gravid din Romania si, probabil, din lume, daca ar fi sa uitam de filmul celebrului Schwartzenegger!

„Am venit acilea sa ma pozati! Eu sint bolnav cu capul si am venit sa le spun familiei mele ca plec la Poiana Mare. Aaa… nu la aia de aici, de la noi, ci de la Brasov!“, si-a facut o scurta prezentare barbatul care spune ca se numeste Constantin Rosu si ca se indreapta direct spre presedintie.

„Daca-mi faceti poza, stati asa, sa-mi aduc arma!“, spune el, cam suparat ca nimeni nu il crede. Se intoarce cu o lopata. E descult si sustine ca a ramas gravid „prin cloncinare (!)“.

Este un om bolnav care circula liber pe strazi, de care nici o autoritate a statului nu are caderea, fondurile si nici cheful sa se ocupe. S-ar putea sa fie inofensiv, s-ar putea sa nu. Poate fi fugit dintr-un spital sau poate fi un om care a cedat nervos si a lasat normalitatea de o parte. E iresponsabil si are cu el o lopata. Dar daca avea o pusca?!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS