16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalO femeie insarcinata a fost mutilata de sotul ei

O femeie insarcinata a fost mutilata de sotul ei

Codita Adir, de 33 de ani, din Craiova, a fost internata duminica in Clinica de Reanimare a Spitalului de Urgenta Craiova, dupa ce a fost batuta cu salbaticie de sotul ei, Dan Adir, de 32 de ani. Medicii spun ca femeia a suferit un puternic traumatism cranian, starea ei de sanatate fiind deosebit de grava. „Numai un dement putea sa faca asa ceva. Femeia are capul facut zob. A lovit-o in mod repetat, cu o salbaticie greu de imaginat. Nu l-a induiosat nici macar faptul ca femeia este insarcinata. Pentru ca victima nu are leziuni cerebrale, politia l-a lasat in pace pe individ“, a declarat dr. Alexandru Camenita, seful Clinicii de Neurochirurgie de la Spitalul de Urgenta Craiova.

Codita locuieste pe strada Tarcaului din Craiova, impreuna cu sotul ei, Dan Adir, si cei opt copii.

Barbatul a fost de doua ori in puscarie pina in prezent pentru comiterea mai multor furturi si tilharii. Dan Adir, cind isi pierdea cumpatul, isi chinuia sotia si copiii.

Codita Adir spune ca din cauza batailor administrate de barbat, patru dintre copii au fugit de acasa: „Nu stiu ce s-a ales de ei, cred ca cersesc pe strada pentru ca nu aveau la cine sa ceara ajutor. Imi fac griji mai mult pentru copiii care au ramas singuri cu el acum, dupa ce m-a batut. Este in stare sa-i omoare“.

Codita Adir este insarcinata si urmeaza sa nasca peste doua luni.

Agentul sef Nicolae Hirsovoiu, din cadrul Sectiei nr. 2 de Politie Craiova, a declarat ca nu a fost depusa nici o plingere impotriva lui Dan Adir, dar ca politia se va autosesiza si in zilele urmatoare va demara o ancheta in acest caz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS