13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal„Sexul in grup e o inventie a francmasonilor“

„Sexul in grup e o inventie a francmasonilor“

Asa se scuza doi dintre adeptii lui Bivolaru, dupa senzationalul material aparut la B1 TV

Vreo 50 de craioveni dornici sa se puna la pace cu universul au asistat vineri dupa-amiaza, la Muzeul de Istorie, la ceremonia inceperii cursurilor de Yoga Misa, o miscare spirituala cunoscuta ca avind strinse legaturi cu controversatul Gregorian Bivolaru. La vorbitor s-au aflat doi veterani ai bransei, distinsii Dan Ciuciurete si Andreea Demco. Dupa un discurs lung si epuizant atit pentru dumnealor, cit si pentru audienta, cei doi initiati s-au retras, pentru o binemeritata cina, intr-unul din restaurantele selecte ale orasului. Dan Ciuciurete, de profesie medic, este originar din Craiova, dar s-a stabilit recent in Capitala. Andreea Demco, bucuresteanca get-beget, este profesoara de informatica. El comanda o portie de cartofi cu cascaval, ea – supa de conopida. De baut, un suc de piersici, respectiv un ceai. In asteptarea ciorbei, yoghinii au avut amabilitatea sa ne raspunda la citeva intrebari, poate un pic profane.

Rep.: – Care sint avantajele practicarii yoga?

D.C.: – Prin metode aflate la indemina oricui, ajungem sa ne simtim mai bine, mai sanatosi, atit din punct de vedere fizic, cit si psihic.

Rep: – Cum se face ca, desi yoga in general e privita cu ochi buni de public, numele domnului Gregorian Bivolaru este asociat cu sexul in grup si cu bautul urinei?

D.C.: – Sa stiti, de la inceput, ca va dam in judecata daca nu ne place articolul. A mai aparut, in Gazeta de Sud, un articol de-a dreptul SF, prin mai sau iunie. I-am actionat in justitie pe semnatari, desi adevarul e ca ne-au facut un mare bine, pentru ca multi din cei care l-au citit au venit sa se inscrie in organizatia noastra.

A.D.: – Ca sa va raspundem la intrebare, domnul Bivolaru este victima unei conspiratii. Dumnealui este un individ sensibil, placut si foarte cult. Este, de altfel, proprietarul unei biblioteci impresionante. Faptul ca a adunat, in 14 ani de activitate, peste 20.000 de adepti nu a fost insa pe placul franc-masoneriei, care a inceput sa-l discrediteze prin astfel de afirmatii aberante, cum ar fi ca practica sexul in grup.

Rep: – Un proverb spune ca fara fum nu iese foc. Obisnuiti sa practicati, in sedintele de meditatie, sexul in grup?

A.D.: – Sa fim seriosi! Daca am face asa ceva, nu am mai minca acum la restaurant, ci la inchisoare.

Rep: – Cu bautul urinei cum e?

A.D.: – Urinoterapia este o practica traditionala, nu am inventat-o noi. Oricit de respingator ar putea sa para, acesta este adevarul: la sate, de sute de ani, se bea urina.

Rep: – Cum comentati materialul difuzat cu putin timp in urma la B1TV, in care erau prezentate imagini cu Gregorian Bivolaru inconjurat de femei goale?

A.D.: – Dupa cunostinta mea, ce s-a vazut la televizor erau secvente dintr-o piesa de teatru. Nu trebuie sa mai fim atit de ingusti incit sa privim nuditatea ca pe ceva odios. La Teatrul National din Bucuresti, spre exemplu, s-a jucat „O trilogie antica“, in regia lui Andrei Serban, piesa in care apareau persoane dezbracate. Oricum, in urma emisiunii, am fost contactati de multi telespectatori care ne spuneau despre domnul Bivolaru ca este un om deosebit, plingindu-se, totodata, ca moderatorul a avut mai mult o atitudine de anchetator.

Rep: – Nu credeti ca multi dintre cei care doresc sa urmeze cursurile dumneavoastra nu urmaresc altceva decit sexul in grup?

D.C.: – Nu cred ca este vorba de asa ceva. Cei care vin la sedintele noastre vor o purificare fizica si sufleteasca, nu doresc sa practice sexul in grup.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS