11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalRadio Sud Severin, de doi ani impreuna

Radio Sud Severin, de doi ani impreuna

„O noua stea rasare – Radio Sud Severin!“, acesta a fost sloganul cu care a inceput emisia celui mai tinar post, lansat de trustul de presa MEDIA SUD EUROPA, la 20 octombrie 2000, in FM-ul din Romania, dupa Radio Sud Craiova si Radio Prompt Beius. Pasiune, entuziasm si respect pentru ascultatorii nostri au fost cuvintele dupa care ne-am ghidat in cei doi ani care au trecut. Poate ca, uneori, sintem ciudati pentru ca purtam blugi, ascultam Bregovici, avem site pe Internet si ne scriu fani de la zeci si mii de kilometri distanta. Sintem ciudati pentru ca am avut curaj, cind multi ne vedeau in defensiva. Sintem niste ciudati, care traim intr-o cladire alba, care iubim si urim cu patima. Ne iubim ascultatorii si urim impostorii. Ne nastem in fiecare zi si incercam sa va aducem seninatatea pe fata.

Anul acesta, in februarie, ne-am relansat ca „Un radio asa cum ti-ai dorit!“, ceea ce a insemnat schimbarea programelor, a muzicii si a stilului. V-ati indragostit o data cu noi, de Valentine’s Day, cind v-au asteptat multe surprize, ati primit flori si cadouri din partea noastra, de 1 si 8 Martie, ati petrecut alaturi de noi Sfinta Noapte a Invierii si ati participat la campania noastra umanitara „O viata de copil“. V-ati inscris in campania „Fii campion cu Radio Sud!“, in perioada Campionatului European de Fotbal, la finalul careia unul dintre ascultatori a cistigat tot atitea sticle de bere cit a cintarit, ati fost alaturi de Cristiana Raduta, 3 Sud-Est si Animal X in redactia Radio Sud Severin, v-ati distrat si ati cistigat, o vara intreaga, in campania „E o vara fierbinte!“ si ati fost impreuna cu noi, pe 16 septembrie, cind 450 de elevi au primit daruri, la inceput de an scolar.

Opt campanii, doua evenimente, 650 de copii sprijiniti, 1.180 de premii oferite, in valoare de peste 150 de milioane de lei, cea mai buna si cea mai noua muzica, stirile cele mai proaspete, transmisiuni in direct din mijlocul evenimentelor au intregit programele Radio Sud Severin doar pe parcursul ultimelor opt luni. Pe 20 octombrie, am implinit doi ani si, pentru sutele de mesaje transmise, pentru buchetele de flori si pentru surprizele oferite, va multumim!

Ii multumim lui Ionut, din Sisesti, pentru ca, aflat la o distanta de 40 de kilometri de Severin, a gasit o alternativa sa ne asculte, asa cum ii multumim lui Gigi, care ne suna de la o cabina telefonica, pentru ca nu are telefon acasa, sau Elenei, care ne-a oferit, de ziua noastra, o piine pe care a scris „La Multi Ani!“. Spatiul nu ne permite sa va multumim tuturor, dar cu totii sinteti in inimile noastre! Radio Sud Severin a sarbatorit simbata doi ani de existenta alaturi de ascultatorii sai. „20 de cistigatori, pentru doi ani impreuna!“ a fost campania care le-a oferit premii importante fanilor frecventei 90.4 FM. Marele premiu, un set de mobilier, oferit de MVV International, a ajuns la familia Stefanescu, cistigatorul fiind ales prin tragere la sorti de catre Cosmin, de la „Cassa Locco“.

„Sintem bucurosi de premiul oferit, mai ales ca ne lipsea asa ceva. Sintem tineri si nu le-am putut lua pe toate odata. Se pare ca avem sansa, pentru ca am mai cistigat la concursurile organizate de Radio Sud Severin. E frecventa care ne poarta noroc!“, a spus Catalin Stefanescu, marele cistigator. De astazi, Radio Sud Severin a intrat in anul trei de existenta. De astazi, ca si pina acum sintem din nou, mereu alaturi de tine Ascultatorule!.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS