12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPovestea de iubire a amantilor „Putina“ - caz de puscarie!

Povestea de iubire a amantilor „Putina“ – caz de puscarie!

• Reta, primadona care a devenit jumatatea lui Mircea Roata la schimb cu o putina, a fost amendata de seful de post pentru prostitutie • Plutonierul o avertizeaza ca, daca nu se intoarce la Bejenaru, va face inchisoare • Oamenii din sat sint de partea cuplului Natalia Oreiro-Jose Armando, adica Reta-Roata

Ati citit, saptamina trecuta, in Gazeta de Sud , sau ati vazut la show-ul „Nasului“ de la B1 TV cum in Malovat un barbat si-a dat nevasta pentru o putina. Cu mai multi ani in urma, Mircea Roata i-a imprumutat o butie consateanului sau sa-si puna muraturile. Pentru ca Grigore Bejenaru a refuzat sa-i dea omului putina inapoi, pagubasul s-a gindit ca ar fi bine sa se razbune, a inhamat caii la caruta si s-a dus in curtea lui Bejenaru, de unde i-a luat nevasta, Margareta. Dupa cum merge relatia dintre cei doi, Reta si nea Mircea se pare ca vor trai impreuna pina la batrinete, ca e dragoste mare intre ei. Roata spune ca, atunci cind a ajuns cu Reta acasa, a inchis portile si au facut dragoste pina la cintatul cocosilor. „Nu ma mai intorc acasa nici moarta! Nici pentru zece putini. Eu valorez mai mult. O duceam greu la Grigore. Ma batea si nici treaba aia ca lumea la o femeie nu o facea“.

Natalia Oreiro paste vaca lui Jose Armando

Incredibila poveste de dragoste care s-a petrecut in Malovat este departe de a lua sfirsit. La fel ca intr-o telenovela, cind toata lumea crede ca s-a terminat, mai apare cite un personaj sau cite o situatie in care suspansul tine gospodinele cu sufletul la gura. Taranii din Malovat si nu numai discuta doar de Reta Bejenaru si de Mircea Roata. Parerile acestora sint impartite. Unii zic ca protagonistii acestei povesti le-au facut comuna de ris, iar altii se mindresc ca au in satul lor actori in carne si oase.

„Pai, ce, unii se uita la televizor, dar noi avem in carne si oase, aici, in zona, actorii nostri. Acuma, lu’ Reta ii zicem Natalia Oreiro, iar lui Mircea, Jose Armando. Ha, ha, ha! A dat de dracu’ Natalia acum. Va dati seama ca duce vaca la pascut si face toate treburile lu’ Armando. Ca asta e al dracu’ rau. N-ar face treaba sa-l pici cu ceara. Se plimba toata ziua cu caruta prin sat ca voda prin loboda. Ea munceste ca sclava. Dar, las’ ca asa i-a trebuit, ca cred c-o minca daca a fugit ea de acasa. Lasati dracu’, nu-mi mai scrieti si numele acolo, ca si asa ne stie toata lumea. Scrieti doar Maria, nu scrieti si numele de familie.“

Nea Mircea nu vrea s-o dea pe Reta

Seful de post din comuna Malovat, agentul Vali Emanoil, si-a propus sa rezolve acest caz, pe care il considera ca unul foarte greu, cu multe implicatii si destul de misterios. El a stat de vorba cu toti cei implicati, a incercat sa-i convinga sa revina fiecare de unde a plecat. Adica Margareta sa se intoarca la Bejenaru, Bejenaru sa-i dea putina lui Roata, iar Roata sa se multumeasca doar cu timpul pe care l-a petrecut impreuna cu Margareta. Mircea Roata nu vrea in ruptul capului sa renunte la Reta.

„N-o dau, fie ce-o fi. Una ca ea nu mai gasesc. Unde o pun si cum o pun asa sta. Si-apoi munceste sa fie a dracu’ ceva de speriat. Parca e mecanizata. Eu n-am vazut si n-am intilnit pe cineva asa harnic. Si apoi mai imi face si treaba aia bine. N-o dau. N-am dat in cap la nimeni, n-am facut nici o infractiune. De ce s-o ia cu forta de linga mine? Daca ea ma iubeste, ma iubeste si nu cred ca exista vreo lege pe lumea asta sa pedepseasca iubirea. Poate s-o incurajeze“.

Agentul Vali se crede Mulder din „Dosarele X“

Seful de post este suparat ca nu a reusit sa-i convinga pe cei implicati. Insa, n-a dezarmat; crede cu dirzenie ca, pina la urma, va reusi. Agentul Vali, un adevarat Mulder in comuna Malovat, s-a gindit sa schimbe tactica: „Domnule, ce este este. Astia au facut comuna de ris. Eu am incercat sa-i fac sa-si bage mintile in cap, dar ei nu si nu. Va dati seama ca nu e usor deloc, ca ei nu vor si apoi subiectul acestei intimplari are multe substraturi, dar cred ca pina la urma am s-o solutionez. Eu am toate datele si stiu care si cum merita. Bejenaru a fost om ca lumea, dar a fost batut de unii si de atunci a avut probleme, dar nu asa cum incearca astia sa-l faca. Am stat de vorba si cu Margareta, dar a spus ca nu se intoarce acasa. Va spun eu ca asta nu e poama buna. O conving eu pina la urma. I-am dat si amenda pentru prostitutie. Astuia, lu’ Mircea Roata, ii convine, ca o foloseste pe post de muncitoare. Ca, asa, e muncitoare, face orice. Daca aici o pui in strada sa sape, sapa pina ii spui ho! Oricum, ea nu-si da seama ce face pentru ca o poate paste si puscaria. Ea e casatorita si traieste oficial cu altul. Ori, ce face ea se numeste adulter“ .

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS