17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident mortal la Pielesti

Accident mortal la Pielesti

• Fiul primaritei din Pielesti si pasagerul din dreapta au murit pe loc, dupa ce autoutilitara in care se aflau a intrat frontal intr-un camion • In masina se afla si celalalt baiat al primaritei, care a fost transportat la spital in stare grava

Doua persoane au decedat, iar alta a fost grav ranita, in urma unui accident rutier petrecut in noaptea de 16 spre 17 octombrie, intr-o curba din apropierea localitatii Pielesti – Dolj.

In jurul orei 1.00, autoutilitara Fiat Ducato cu numarul de inmatriculare DJ-16-TLF, care se deplasa pe traseul Bals – Craiova, a patruns pe contrasens intr-o curba, intrind in coliziune frontala cu un autocamion cu numarul de inmatriculare B-75-DCT, care circula regulamentar dinspre Craiova.

In urma impactului, soferul autoturismului Fiat, George Vali Nistor, de 28 de ani, din Pielesti, si pasagerul din dreapta lui, Marius Marcel Nicu, de 24 de ani, din Bals, au decedat pe loc.

In acelasi autoturism se afla si celalalt baiat al primaritei, Aurel Nistor, de 23 de ani, care a fost transportat cu salvarea la Spitalul de Urgenta Craiova. Tinarul a fost internat in Clinica de Neurochirurgie a spitalului craiovean, cu diagnosticul traumatism cranian, plagi contuze craniene si faciale, iar starea lui este stabila.

„Nu imi mai amintesc nimic, nici macar momentele dinaintea accidentului“, a spus victima, care a aflat de la cadrele medicale motivul internarii in spital. Dar nimeni nu a avut curajul sa-i spuna si despre moartea fratelui sau.

Soferul camionului implicat in accident, Iulian Cristi Calin, de 27 de ani, din Bucuresti – angajat al SES Transport Bucuresti – a scapat nevatamat.

Potrivit inspectorului Marius Stamin, din cadrul Biroului Politiei Rutiere Craiova, din primele investigatii a reiesit ca autoutilitara a intrat in curba cu viteza neregulamentara. Numai astfel se poate explica patrunderea acesteia pe contrasens.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS