13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljGinerele i-a platit polita cu pumnii si cu picioarele

Ginerele i-a platit polita cu pumnii si cu picioarele

Un batrin din comuna Robanesti – Dolj a fost snopit in bataie de ginerele sau, pentru sapte milioane de lei.

In drum spre circiuma, Constantin Nistor, de 88 de ani, s-a intilnit cu ginerele sau, Dumitru Neagoe, de 67 de ani, pe care l-a invitat sa-i tina companie, promitind ca va da el de baut. Dupa ce au consumat cite doua tuici, barbatii au luat-o in zigzag spre casa. La un moment dat, Constantin si-a adus aminte ca Neagoe avea sa-i dea vreo sapte milioane inca de acum doi ani, cind il ajutase cu un imprumut pentru construirea casei, si s-a gindit ca acum ar fi momentul sa-i ceara inapoi.

Auzind una ca asta, ginerele s-a facut foc. L-a trintit pe batrin intr-un sant de pe marginea drumului, apoi l-a lovit cu pumnii si cu picioarele.

„Daca nu sareau atunci niste oameni, cred ca ma omora“, a spus Constantin Nistor, de pe patul de spital unde a ajuns ieri-dimineata pentru ingrijirea mai multor coaste fisurate.

Batrinul nu vrea sa depuna plingere la politie impotriva ginerelui sau, chiar daca in felul acesta este posibil sa-si recupereze si datoria: „Sint prea batrin ca sa ma mai tin de procese. Da-i incolo de bani!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS