20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalIn proiect mai sint un magazin si o piata

In proiect mai sint un magazin si o piata

Cel de-al doilea magazin tip economat din muncipiul Slatina a fost inaugurat joi dimineata, in prezenta oficialitatilor locale si judetene. Magazinul este amplasat pe stada Dinu Lipatti, vizavi de Restaurantul Gradistea. Ca si celalalt economat care functioneaza in centrul orasului, acesta ofera spre vinzare 13 tipuri de produse. Pe linga produsele de baza precum ulei, zahar, orez, piine, brinza si oua, magazinul ofera si o gama destul de larga de produse din carne si preparate din carne. Un kilogram de carne tocata costa 49.000 de lei, un kilogram de spate de pui – 30.000 de lei, pulpele de pui – 47.000 lei/kg, pui calitate superioara – 45.000 lei/kg, salam de vara – 71.000 lei/kg, parizer de pui, porc sau curcan – 29.000 lei/kg, cirnati oltenesti si cabanosi – 60.000 lei/kg si pate de ficat- 13.000 lei/bucata.

Primarul municipiului Slatina, Gheorghe Paunescu, a declarat joi ca de anul viitor se intentioneaza deschiderea unui al treilea economat in zona Steaua a orasului, pe strada Tudor Vladimirescu, si a unei piete agroalimentare tot de acest tip, de unde sa se poata achizitiona produse la preturi de producator.

La rindul sau, prefectul de Olt, Marin Diaconescu, le-a spus pensionarilor prezenti la inaugurare: „Sintem constienti ca prin acest magazin nu rezolvam mare lucru din necazurile dumneavoastra, dar cel putin ne straduim sa mai diminuam din efectele lipsurilor…“. Inainte de a pleca de la inaugurarea magazinului, prefectul a dat ordin ca fiecare din cei aproximativ 20 de pensionari aflati la acea ora in magazin sa primeasca gratuit un pui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS