14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalIncepe Festivalul de umor „Oltenii si... restu' lumii!“

Incepe Festivalul de umor „Oltenii si… restu’ lumii!“

Festivalul de umor „Oltenii si restu’ lumii!“ incepe astazi la Slatina. Daca vi se va intimpla sa fiti opriti, mai spre dimineata, pe undeva pe la intrarea in municipiu sa nu va speriati! Tot ceea ce va urma va fi doar un… control de rutina. Cei care se vor ocupa de aceasta actiune va vor inmina, la sfirsitul controlului, un pasaport special – pasaportul de oltean. O data intrat in posesia acestui act, veti avea acces neingradit in tot spatiul Olteniei. In caz contrar, veti risca sa suportati consecintele, care nu pot fi prevazute…

Organizatorii vor ca festivalul sa aiba ceva nou si in acest an. Bancuri, glume, farse de tot felul, totul este posibil oriunde, oricind. Invitatii de vaza ai festivalului, Stefan Popa Popa’s, Tamara Buciuceanu, Jean Paler, Adriana Trandafir, Fanus Neagu, vor fi intimpinati in aceasta dimineata la Podul Olt, in jurul orei 10.30, marcind astfel deschiderea festivalului. Programul festivalului mai cuprinde, in afara de concursul propriu-zis, vernisajul mai multor expozitii de caricatura si de arta populara, lansari de carte etc. Spectacolele de umor se vor desfasura pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor (CCS) din Slatina.

Strada Independentei, pe care se afla sediul CCS, va gazdui pe tot parcursul festivalului un tirg al mesterilor populari din judet, dar nu numai. Cea de-a VIII-a editie a acestui concurs maraton de umor in cel mai pur stil oltenesc se va incheia simbata, 12 octombrie, cind cei mai inventivi concurenti si caricaturisti vor fi premiati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS