25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTatal si-a injunghiat fiul cu trei lovituri de cutit

Tatal si-a injunghiat fiul cu trei lovituri de cutit

• Un tinar de 25 de ani a fost injunghiat de tatal sau cu trei lovituri de cutit • Batrinul spune ca nu
a mai suportat teroarea si bataile administrate de fiul sau • Acuzat de tentativa de omor calificat, agresorul nu-si regreta fapta, preferind sa stea in inchisoare decit sub acelasi acoperis cu fiul sau

George Voinea, de 25 de ani, din satul Dragoia al comunei doljene Virvoru de Jos, nu este un fitecine. Are la activ o condamnare pentru tentativa de omor, dar si una pentru viol. Considerat spaima satenilor – caci, dupa citeva pahare, dadea cu pumnul in oricine-i aparea in cale, nu se dadea inapoi in a-si snopi in bataie si parintii, stiuti drept oameni linistiti. Nu pentru un motiv anume, ci doar preventiv, ca sa arate ca el este cel mai tare. De la un asemenea acces de furie i s-au tras si ranile care i-au pus in pericol viata, provocate de tatal sau.

Cuprins de furie, fiul a zvirlit masa pe geam si a incercat sa se arunce in fintina

Simbata, 5 octombrie, tinarul a fost impreuna cu familia sa la sfintirea unei biserici din satul natal. Dupa cum e datina, toata lumea a dus la biserica de-ale gurii, dar si ceva bautura. George Voinea a zabovit ceva mai mult la chef decit parintii sai si s-a facut manga. Cind s-a intors acasa, pe la ora 20.30, era pus pe harta. I-a cerut mamei sale sa-i puna masa, dar i s-a raspuns ca a mincat destul la biserica, si maica-sa nu e servitoarea lui. Atunci l-au apucat pandaliile. A pus mina pe masa si a zvirlit-o pe geam afara in curte. S-a dus apoi la fintina, a rasturnat primul tub al putului si a vrut sa se arunce in interior, doar mina salvatoare a fratelui sau mai mare scapindu-l de la sinucidere.

Tatal n-a mai suportat teroarea

Suparat ca n-a fost lasat sa-si puna capat zilelor, George Voinea a casunat pe tatal sau, caruia i-a tras din senin un cu ditamai cutitul de taiat porcul.

„Ti-arat eu tie!“, a strigat batrinul si a sarit sa-si „linisteasca“ fiul nervos. In tavaleala care a urmat, tatal i-a infipt fiului sau cutitul o data in piept si de doua ori in spate, la doar citiva milimetri de inima.

George Voinea a fost internat in Clinica de chirurgie toracica a Spitalului de Urgenta Craiova cu trei rani in zona toracica de natura a-i primejdui viata, fiind acum in afara oricarui pericol. Constantin Dini, tatal sau, a fost retinut de politie sub acuzatia de tentativa de omor calificat.

„Daca nu-l omoram eu, ma omora el pina la urma“, sustinea batrinul, constient ca il asteapta ani grei dupa gratii, departe insa de furia fiului sau.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS