20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal„Mama, nu te duce acasa, ca omorii o gagica!“

„Mama, nu te duce acasa, ca omorii o gagica!“

• Un fost bodyguard ii taie beregata unei prostituate si-i infige cutitul in teasta • Prostituata se ridica si da sa fuga din sufragerie • Inspaimintat, bodyguardul rupe un picior de masa si o loveste pe fata in cap pina n-o mai aude suflind • Prostituata se stinge pe podea, iar criminalul fuge la maica-sa, la magazin, si-i zice: „Nu te duce acasa, ca omorii o gagica!“

Victima a incercat sa fuga cu cutitul infipt in cap

Luni dupa-amiaza, Marius Cismaru a venit acasa cu o tinara. Vecinii o cunosteau din vedere, dar isi facusera destul de repede o parere despre ea. „Era o fata de vreo 30 de ani, Mihaela i se spunea. O betivanca, locuia tot prin Craiovita Noua, lucra ca femeie de serviciu, dar se stia ca umbla cu mai multi barbati“, isi aminteste Dragos Olteanu, unul dintre locatarii blocului 171 H.

Dupa o petrecere intima in sufrageria apartamentului 11, intre cei doi a izbucnit un conflict. S-au luat la cearta, iar Marius a pus repede mina pe un cutit, cu care i-a taiat de trei ori beregata Mihaelei. Apoi, cu singe rece, i-a infipt in teasta pina la plasele cutitul plin de singe. Cutitul s-a rupt, iar victima – cu lama inca infipta in cap – a dat totusi sa iasa din apartament.

Atunci criminalul s-a dus pina in dormitor – unde se afla bunica lui, in virsta de 86 de ani. A luat de acolo un picior de masa – o bucata de lemn de circa un metru lungime, cu un surub in capat – s-a intors in sufragerie si a lovit-o de cel putin zece ori peste fata pe Mihaela, desfigurind-o. S-a oprit cind victima n-a mai miscat.

Singe si creieri imprastiati pe scara blocului

Dindu-si seama ce a facut, s-a imbracat si a plecat la magazinul unde mama lui, Marinela Pirjol, lucreaza ca vinzatoare. I-a spus ca a omorit o fata in apartament si a rugat-o sa nu se duca acasa.

Mama lui nu a crezut ca fiul sau este in stare de o crima atit de odioasa. A luat totusi legatura cu un prieten de familie, politist, si au mers acasa.

Cind au deschis usa, au vazut-o pe fata zacind in mijlocul sufrageriei. Creierii si singele fusesera imprastiati prin toata incaperea. Ba chiar pe presul de la intrarea in locuinta, dupa cum povestesc vecinii, care sint ingroziti de odioasa crima savirsita sub acelasi acoperis cu al lor.

Victima nu a fost inca identificata cu precizie, politistii si procurorii incercind sa-i stabileasca identitatea, pentru ca nimeni nu a anuntat disparitia ei.

Criminalul risca detentia pe viata

Despre Marius Cismaru, vecinii spun ca era un tinar destul de linistit si respectuos, dar, cind consuma alcool, devenea agresiv. A fost casatorit, dar sotia lui, Dana, l-a parasit imediat dupa nunta. Au incercat sa reinnoade relatia, mai mult pentru copilul pe care-l aveau impreuna, insa n-au reusit decit pentru scurta vreme.

„Pacat de maica-sa, care este o femeie cumsecade. In afara de serviciu, ea mai lucra si croitorie acasa. Toti vecinii o stiau si o respectau. Cu banii pe care ii stringea, trebuia sa plateasca datoriile pe care le facea nenorocitul de fiu-sau“, a afirmat M.D., o vecina de scara.

Marius lucrase si el ca bodyguard la Gin-Gin, dar asta pina in urma cu vreo doi ani. Apoi isi incercase norocul ca ospatar la Restaurantul Select, insa si de asta s-a lasat destul de repede.

Acuzat de omor deosebit de grav, el risca acum sa-si petreaca restul vietii in spatele gratiilor, ca pedeapsa pentru abominabila crima savirsita. Organele de urmarire penala vor dispune totusi sa i se faca o expertiza psihiatrica, pentru a se stabili daca a avut discernamint in momentul comiterii unei crime cu atita cruzime.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS