5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Stiri diverse

La Primaria Craiova, hotul neprins, licitator cinstit

Vasile Bulucea, primarul Craiovei, spune, „afirmind cu toata responsabilitatea“, ca licitatiile tinute la primarie nu sint dirijate, iar cistigatorii nu s-au stiut niciodata dinainte: „Toate licitatiile sint coordonate de o comisie de licitatie formata din 11, 13 sau 15 membri, dintre care sase sint consilieri locali, sefi de comisii. Eu nu am auzit sa se fi facut ceva aranjamente la aceste licitatii! Daca cineva demonstreaza ca o licitatie a fost trucata, atunci vinovatul va primi cea mai mare pedeapsa!“. Afirmatiile lui Vasile Bulucea denota faptul ca in Primaria Craiova toate actiunile, in special licitatiile, sint transparente. Mai putin usile biroului in care acestea se desfasoara!

(C.C.)

Directorii SC BOIANU SA Draganesti-Olt sint cercetati penal

Directorul general si directorul economic al SC BOIANU SA Draganesti-Olt sint cercetati in stare de libertate de catre Inspectoratul Judetean de Politie Olt pentru savirsirea infractiunilor de fals intelectual, uz de fals si neglijenta in serviciu. Petre Licsandru, de 52 de ani, respectiv Frosica Stanculescu, de 46 de ani, ambii din orasul Draganesti-Olt, sint acuzati ca, in 1999, au profitat de pozitia lor in cadrul societatii pe care o conduceau si au intocmit si aprobat un contract de prestari servicii pentru lucrari agricole, devaforabil firmei. In acest mod, ei au creat un prejudiciu societatii de peste 166,6 milioane de lei. In aceeasi perioada, cei doi au inregistrat cheltuieli nereale care au influentat ulterior negativ rezultatele financiare ale societatii. In urma luarii masurilor asiguratorii de aplicare a sechestrului, prejudiciul a fost recuperat.

(M.M.)

Cica nea Vasile nu mai vrea monopol

Suparat pe birfele de la colturi care il acuzau de slabiciune… financiara, atunci cind vine vorba de TERRA SAT si vizibil iritat de „bombardamentul“ informatiilor „denigratoare“ transmise in ultima vreme publicului de respectiva televiziune locala, Vasile Bulucea s-a hotarit sa-si decline inclinatia antimonopol: „Sint pentru economia de piata, nu pentru monopol. Nu vreau sa fac aluzie la ce transmit acum la televizor, dar toata lumea a spus ca TERRA SAT este al lui Bulucea, ca Bulucea si-a luat bani de la TERRA SAT. Sa spuna ei daca am luat vreun ban! I-am rugat sa nu mai mareasca tarifele si sa aiba grija, dar acum a venit rindul sa apara si concurenta. Au venit acum altii sa faca alte televiziuni prin cablu si cum sa nu le dau eu licitatia, cind vor sa faca ceva? Eu cred ca fiecare ar trebui sa-si cunoasca obligatiile si sa-si vada de activitate, de calitatea pachetelor de programe si de pret!“. Unde isi gasesc loc activitatile primarului printre cele ale televiziunilor prin cablu este probabil o problema de… topica! Ori printre pachetele de programe, ori la pret!

(C.C.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS