22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalO tinara s-a aruncat in gol de la etajul sapte si a supravietuit

O tinara s-a aruncat in gol de la etajul sapte si a supravietuit

Larisa Elena Cretan, de 22 de ani, din Craiova, a supravietuit dupa ce s-a aruncat in gol de la etajul sapte al blocului A 21 de pe Calea Bucuresti. Ieri, in jurul prinzului, tinara a profitat de blocarea sistemului de inchidere a usii de la intrare si a urcat pina la ultimul etaj. Acolo si-a dat jos haina si a lasat-o impreuna cu geanta pe podea. Apoi a iesit pe balconul unde se afla toboganul de gunoi si s-a aruncat peste balustrada.

„Sotia mea era in bucatarie cind a auzit o bufnitura si a iesit sa vada ce s-a intimplat. O fata se aruncase de la noi de la etaj si isi lasase geanta si haina pe hol“, a spus Toma Gugu, unul dintre locatari. Larisa Cretan a fost dusa de urgenta cu o masina particulara la Spitalul Clinic nr.1. In geanta tinerei au fost gasite buletinul de identitate si o legitimatie din care reiesea ca este directoare generala la o firma privata. „Politistii au facut cercetari si au stabilit ca fata locuia intr-un bloc din apropiere. Nu am mai vazut-o pe la noi prin bloc. Aici se intra numai pe baza de cod, dar sistemul de inchidere se mai blocheaza. Probabil asa a intrat in bloc“, a spus Nicolae Serbanescu, un alt locatar.

Larisa Cretan a fost supusa unei complicate interventii chirurgicale, care a durat mai bine de doua ore. Tinara a fost internata in Clinica de terapie intensiva, dar cadrele medicale considera ca decesul ei este iminent, avind slabe sanse de supravietuire in urma politraumatismului suferit, a hemoragiei interne si multiplelor fracturi de bazin si femur. Constienti ca e o chestiune de ore sau, poate, minute pina Larisa va muri, parintii ei vegheau linga patul de spital, gindindu-se la un singur lucru: „Ce a determinat-o sa-si puna capat zilelor?“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS