16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalConsilierul judetean Lucian Marcu si-a pierdut viata la vinatoare

Consilierul judetean Lucian Marcu si-a pierdut viata la vinatoare

Consilierul judetean Lucian Marcu impreuna cu doi cunoscuti au plecat marti, 18 decembrie, la padurea din apropierea localitatii Punghina, pentru a se aproviziona cu lemne. Si-au zis ca, intre timp, n-ar fi rau daca si-ar incerca norocul la vinatoare. In imprejurari pe care trebuie sa le lamureasca procurorii si politistii, Lucian Marcu a primit un glont Brenner in regiunea inimii. Cum gura lumii este sloboda, fiecare are propria versiune despre tragicul eveniment.

In asta-vreme, ca de obicei, din raspunsul laconic al purtatorului de cuvint al IJP Mehedinti, capitanul Christian Ciocan, politistii fac cercetari, sub directa coordonare a unui procuror. Si tot ca de obicei, maharii de la Inspectoratul General al Politiei se dau… stravezii in comunicare si coloreaza fluxurile agentiilor de stiri cu inca un eveniment de senzatie. Si o fac fara sa dea doi bani pe munca anchetatorilor din teritoriu. Si in acest caz, secretosenia celor cu munca de jos si transparenta insilor cu munca de sus nu fac decit sa amplifice zvonurile si demersul detectivistic al „simplului cetatean“.

Intrucit nu putem sa ne jucam cu destinul unor oameni, asteptam varianta oficiala a cauzelor mortii consilierului judetean Lucian Marcu, care va fi facuta publica in locurile in care interesul este mai mare, de-abia dupa ce crema IGP va raporta tarii solutionarea inca unui caz.

Deocamdata, dupa primele cercetari a prins contur ipoteza unui „accident nefericit“: tinuta necorespunzatoare, la coborirea din caruta, pusca s-a descarcat accidental. Fiind totusi vorba de o moarte suspecta, se va efectua si o expertiza balistica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS