19.8 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalSalt in gol de la etajul IV

Salt in gol de la etajul IV

• Ametit de bautura, Petrica Stefan a cazut printre balustradele scarii • O clipa de luciditate i-a salvat viata • In acelasi bloc a mai murit un om dupa o intimplare asemanatoare

Craioveanul Petrica Stefan, de 50 de ani, a cazut marti de la etajul IV, printre balustradele scarii blocului in care locuieste. Reusind sa se agate de balustrada in ultima clipa, el a aterizat un etaj mai jos. Alertati de bufnitura puternica, vecinii au iesit din apartamente sa vada ce se intimplase si l-au gasit pe barbat intins pe ciment, intr-o balta de urina. „Era si baut, si buimac din cauza cazaturii. Am chemat imediat ambulanta si l-am trimis la spital“, a spus Valerica Croitoru, vecinul de la etajul II. La scurt timp dupa ce a fost gasit, Petrica Stefan a primit ajutorul echipei SMURD. In drum spre Spitalul Clinic nr. 1, masina SMURD a fost la un pas de a ajunge intr-un sant din cauza unui taximetrist inconstient.

Nu era la primul salt

Cind s-a intors de la serviciu, Ioana Stefan, sotia victimei, a aflat de accident de la vecini. „Pentru mine nu e nimic curios, in fiecare zi ma astept sa mai faca vreo minune. E un alcoolic, un betiv care devine agresiv imediat ce trage la masea. Cind e treaz, e cel mai bun om – respectuos, cuminte, muncitor -, dar anturajul

l-a stricat. Colegii de la firma de constructii unde lucreaza ca zugrav sint singurii vinovati de ceea ce s-a intimplat, pentru ca ei il atrag la bautura“, a spus sotia victimei. Femeia a precizat ca sotul sau a mai cazut, cu un an in urma, de la etajul doi al unui bloc invecinat, alegindu-se cu un traumatism cranian grav si cu citeva fracturi, dar asta nu l-a determinat sa se lase de bautura.

Un bloc blestemat

Locatarii blocului 38 B din cartierul Brazda lui Novac spun ca sint urmariti de un adevarat blestem. Asta-vara, din acelasi loc de unde a „plonjat“ Petrica Stefan a mai cazut un om. Gheorghe Tiris si-a gasit insa sfirsitul pe cimentul de la parter. „Va trebui sa facem ceva, eventual sa punem o plasa intre balustrade, pentru ca asemenea situatii nefericite se pot intimpla oricui, din cauza balustradelor joase si a distantei mari dintre ele“, a spus Valerica Croitoru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS