19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrei politisti „furara“ iapa unor sateni nevinovati

Trei politisti „furara“ iapa unor sateni nevinovati

• Fara mari comentarii, animalul a fost ridicat din batatura proprietarilor • Iapa a fost data unor pagubiti, in locul altei surate furate • Organele recunosc ca au facut o greseala, dar spun ca nu pot sa o indrepte

Mie, politaiul satului, imi dispare intr-o zi cascheta din cui, asa ca dau fuga la postu’ din comuna alaturata si-mi „recuperez“ sapcalaul de prin cuierele colegilor de tinichea. Nu conteaza ca e cu trei numere mai mare. Si nici macar ca de alta culoare, fin’ca-n graba aia am nimerit la biroul circulatie. Sapca sa fie!

Cam asa si cu iapa bietului Vasile din Grozesti. „Buna ziua, mosule! Ce e animalu’ ala cu coada din fundu’ curtii? Aaaa, iapa zici ca e ? Pai, ia da-o incoace, ca disparu una din judetu’ vecin. Si nu te smiorcai, ba, ca te trimit si la bulau !“

Bancuri cu politisti prosti se spun o gramada si-n alte tari, nu doar la noi. Numai ca asta nu e banc. Si, daca politistii s-ar codi s-o recunoasca, avem un reprezentant din tagma procurorilor, care explica doct situatia si da si rezolvare.

Nea Vasile, nu mai sta cu iapa dupa domnu’ Roibu, ca o s-o mai vezi la Pastele cailor; adica dupa ce si-o plimba ‘mneaei (virtual, ca pe drepte o munceste altu’) potcoavele pe sub roba instantelor locale. Da-o furata, nene! Sa-ti aduca politia una din satul vecin. Pentru ca unde-i lege nu-i tocmeala. Iar matale esti doar o pierdere colaterala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS