10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFloarea a primit o bataie sora cu moartea

Floarea a primit o bataie sora cu moartea

Floarea Stanculet, de 50 de ani, din comuna Coteana – Olt, a fost adusa marti seara la Spitalul Judetean din Slatina intr-o stare extrem de grava din cauza bataii primite de la barbat. Diagnosticul pus de doctorul de garda de la Sectia primiri urgente a spitalului slatinean, Cornel Fulga, a cuprins, printre alte mentiuni, si pe cea de „traumatism cranio-facial inchis prin bataie“.

Scandal cauzat de bautura

In ziua respectiva, Nicolae Stanculet, vacar, a venit acasa de la munca, obosit si pus pe harta. Dupa citeva pahare baute in beci, pe inserat, departe de ochii iscoditori ai nevestei, Nicolae s-a asezat la masa si i-a spus sotiei sa mearga dupa ceva bani pe la oamenii din sat care le dadusera peste zi vacile in ingrijire. Pentru ca nu a reusit sa stringa nici un leu, oamenii scuzindu-se ca nu au in acel moment bani(40.000 lei/luna), Floarea a fost luata „in primire“ de barbat chiar dupa ce i-a dat vestea cea proasta. Pumnii au inceput sa curga cu nemiluita peste biata femeie. Afumat complet de bautura, Nicolae a „tocat“ practic fiecare parte a corpului sotiei. Dupa un timp, vazind ca nevasta nu mai misca si avind probabil un moment de luciditate, Nicolae s-a dus la primarul comunei, Victor Dima, caruia i-a spus ca si-a omorit sotia. Acesta, cunoscind firea lui Nicolae Stanculet, care mai provocase asemenea scandaluri in localitate tot din cauza bauturii, a chemat imediat o ambulanta.

Salvata ca prin minune

Floarea Stanculet a ajuns la spital mai mult moarta decit vie. Impreuna cu ea a fost, pe toata durata drumului catre unitatea medicala mentionata, una din cele doua fiice, care acum locuieste in satul Milcov din Deal.

Ajunsa la spital, dupa ce medicul de garda i-a acordat primul ajutor, Floarea a fost transportata la Sectia de terapie intensiva. Evaluarea medicilor a relevat faptul ca loviturile primite de pacienta, desi lasasera urme adinci pe corpul acesteia, nu erau totusi de natura a ridica mari probleme pe viitor. In prezent, Floarea este in afara oricarui pericol, dar se afla sub tratament medicamentos si este urmarita de personalul medical pentru prevenirea oricaror eventuale complicatii.

Picatura care a umplut paharul

De pe patul spitalului, Floarea a povestit traiul de neinchipuit pe care l-a trait in ultimii 30 de ani alaturi de barbatul ei. Ceea ce s-a intimplat marti, 4 decembrie, reprezinta pentru ea „ultima picatura“, fiind hotarita sa il paraseasca pe Nicolae dupa ce va iesi din spital.

„Am indurat prea multe ca sa mai stau cu frica in sin si de-acum inainte!“, spune Floarea, tragindu-si broboada peste ochi ca sa nu i se vada ranile. Seful Postului de politie din Coteana, plt. Doru Militaru, a declarat ca Nicolae Stanculet este cercetat in stare de libertate, iar ancheta va fi terminata cel mai probabil peste o saptamina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS