20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCadouri pe bonuri de energie sau prin compensare

Cadouri pe bonuri de energie sau prin compensare

Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare (RAAN) din Drobeta Turnu Severin doreste sa cumpere cadouri de Sarbatori pentru salariati pe bonuri de energie sau prin compensare cu datorii la bugetul de stat. RAAN a publicat, in presa locala, un anunt de licitatie in vederea achizitiei de cadouri pentru pomul de Craciun, plata efectuindu-se prin compensare cu energie electrica sau cu datorii la bugetul de stat, beneficiari fiind combinatul de apa grea Romag Prod si Termocentrala Halinga. Acelasi anunt precizeaza ca vor fi respinse ofertele care nu accepta plata prin compensare.

Conducerea regiei spune ca plata prin compensare este modalitatea prin care guvernul finanteaza productia de apa grea si toate achizitiile se realizeaza in acest mod, iar agentii economici stiu despre ce este vorba si chiar sint extrem de interesati de acest tip de relatie comerciala.

Pentru apa grea livrata la rezerva de stat, RAAN nu primeste bani lichizi cu care sa plateasca furnizorii de produse si servicii folosite in procesul de fabricatie a acestui produs, ci ofera furnizorilor posibilitatea compensarii datoriilor acestora catre bugetul de stat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS