12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalBataie cu cutite in discoteca Togoe din Tirgu Jiu

Bataie cu cutite in discoteca Togoe din Tirgu Jiu

Paul Cretan, de 22 de ani, a fost injunghiat intr-un scandal care a avut loc simbata seara, la discoteca Togoe din Tirgu Jiu. Conflictul a inceput cind Daniel Toropu si Iancu Eva, ambii din Tirgu Jiu, au vrut sa plece acasa. Cei doi au reusit sa ajunga decit pina la usa de la intrarea in local.

Acolo au fost asteptati de patronul discotecii, Cristi Togoe, si de alti prieteni de-ai acestuia, care le-au cerut socoteala celor care voiau sa plece. Paul Cretan, un tinar aflat in apropierea localului, a intervenit pentru a opri bataia.

Acesta a spus: „Eu nu stiam ce se intimpla, dar, cind am auzit ca <> mei au fost luati la bataie m-am dus sa vad ce pot face pentru a-i desparti, dar mai rau am facut pentru ca m-au bagat pe mine la mijloc. Nu stiu cine, dar unul dintre ei a bagat cutitul in mine. Mai avea doi centimetri si imi ajungea la inima.“

O echipa a Serviciului de Interventie Rapida s-a deplasat la fata locului, oprind bataia. In urma altercatiei dintre cele doua grupuri, Daniel Toropu si Paul Cretan au fost transportati la Spitalul Judetean Tirgu Jiu, unde au fost internati. Primul s-a ales cu timpanul spart, ultimul prezentind mai multe taieturi de cutit in zona toracelui.

Politistii au demarat cercetarile pentru a stabili vinovatia celor implicati in scandal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS