16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGeneralul Costica Voicu, rectorul Academiei de Politie „A.I. Cuza“, la ceas aniversar

Generalul Costica Voicu, rectorul Academiei de Politie „A.I. Cuza“, la ceas aniversar

Luat cu scrisul, cu viata, cu munca, ieri, generalul de divizie prof. univ. dr. COSTICA VOICU, rectorul Academiei de Politie „A.I. Cuza“, una dintre frumoasele „legende“ ale Ministerului de Interne, si-a sarbatorit ziua de nastere. Sunindu-l si noi, pentru a-i ura traditionalul „La multi ani!“, Domnia sa a avut amabilitatea de a ne face urmatoarea marturisire de credinta: „Putine sint lucrurile despre care vorbesc cu emotie. Pentru mine, scoala reprezinta domeniul care-mi netezeste gindurile si-mi amplifica emotia, pentru simplul fapt ca ma readuce in spatiul de traire cel mai solid si pur, un spatiu unic, plin de gindurile cele mai bune. Anul acesta, 450 de studenti vor primi gradul de sublocotenent si se vor integra in structurile operative ale Politiei, Politiei de Frontiera, Jandarmeriei, Unitatilor de Informatii, Pompierilor si Arhivelor Nationale. Satisfactia cea mare mi-o da, asa cum am declarat si intr-un interviu pe care l-am acordat revistei Meridian, condusa de colonelul Constantin Codita, faptul ca am realizat o dinamizare a actului didactic, cu ajutorul unui corp elevat si responsabil propriu, dar si prin atragerea unor nume sonore ale vietii universitare romanesti. Tot generatoare de satisfactii este si calitatea invatamintului postuniversitar.

Deci, am avut posibilitatea sa probez ca, in educarea studentilor, fundamentale ramin sufletul si pasiunea pe care le punem in munca“.

Luat cu scrisul, cu scoala, cu viata, ieri, temutul general COSTICA VOICU a implinit o virsta rotunda, motiv pentru care ii uram, si prin intermediul Gazetei de Sud, „La multi ani!“, sanatate, impliniri profesionale si un „munte de fericire“!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS