25.1 C
Craiova
joi, 13 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalCol. Gheorghe Bica a „prezis“ atacurile teroriste din America

Col. Gheorghe Bica a „prezis“ atacurile teroriste din America

Titlul nostru (care nu se vrea neaparat unul senzational… de dragul senzationalului) are ca argument forte aparitia unei carti de exceptie, „Suportul financiar al terorismului international“, care a vazut lumina tiparului cu doar trei zile inaintea atacurilor teroriste care au zguduit America si, implicit, au cutremurat intreaga lume. Autorii sai, Gheorghe Bica si M.T. Burdusel, au facut, astfel, celebra o editura care se mentinea in sfera anonimatului, „Eficient“ din Bucuresti, incercind, pe parcursul a 336 de pagini, sa traga un serios semnal de alarma, si anume ca „terorismul reprezinta cel mai periculos flagel al perioadei contemporane“.

Desi nu sintem specialisti in materie de „crima organizata“, cel mai captivant capitol ni se pare nr. III, in care sint descrise organizarea si infrastructura gruparilor teroriste, logistica si interferenta acestora cu crima organizata, de asemenea terorismul de nuanta islamica si principalele sale surse de finantare.

Consilierul editorial al cartii este prof. dr. Vasile Golban, care, ca si autorii ei, nu mai are nevoie de nici o prezentare.

Col. Gheorghe Bica detine, in prezent, functia de sef al Centrului zonal de combatere a crimei organizate si Antidrog Craiova…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS