8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUltima zi pentru prima tranșă de cazări în căminele Universităţii din Craiova

Ultima zi pentru prima tranșă de cazări în căminele Universităţii din Craiova

Studenţii admişi în anul I la licenţă mai pot depune cerere pentru cazare în căminele studenţeşti astăzi, 1 august. Cererile se depun la sediul Convenției Organizațiilor Studențești UCv. Reprezentanţii Universităţii din Craiova spun însă că se vor mai putea depune cereri pentru cazarea în cămine şi în cea de a doua sesiune de admitere, care se va organiza în toamnă.

Admiterea la Universitatea din Craiova s-a desfăşurat online. Conducerea Universităţii din Craiova anunţă că cererile de cazare pentru studenții din anul I vor fi luate în considerare doar pentru candidații care și-au exprimat opțiunea în platforma de admitere (Portal Evstud Universitatea din Craiova).


„Cererile au fost depuse atât online, cât şi în format fizic atunci când studenţii au fost la înmatricularea în noul an universitar”, au precizat reprezentanţii Universităţii din Craiova.
În situația în care un candidat nu a optat pentru cazare în platforma de admitere (Portal Evstud Universitatea din Craiova), acesta poate depune o cerere fizic către comisia de admitere pe facultate, la sediul Convenției Organizațiilor Studențești UCv, până la data de 1 august 2022.

Studenţii pot depune cereri şi în septembrie

Cereri pentru cazare se vor putea depune şi în luna septembrie.
„Va mai fi cu siguranţă o sesiune de cazare în căminele studenţeşti în cea de a doua sesiune de admitere din acest an”, au mai spus reprezentanţii Universităţii din Craiova.

Pentru anul universitar 2022-2023 sunt aprobate 3.100 de locuri de cazare în căminele studenţești.

Rectorul Universităţii din Craiova a anunţat că pentru anul universitar următor va fi un singur criteriu pentru repartizarea locurilor de cazare în căminele studenţeşti, media de admitere sau media de absolvire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS