6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEducatieCursuri suspendate din cauza COVID-19 la şase unităţi de învăţământ, în Sibiu

Cursuri suspendate din cauza COVID-19 la şase unităţi de învăţământ, în Sibiu

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis marţi, suspendarea cursurilor la şase unităţi de învăţământ din municipiile Sibiu şi Mediaş, informează un comunicat de presă al Prefecturii.

„Astăzi, 22 septembrie a.c. a avut loc şedinţa Extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă în cadrul căreia s-au adoptat Hotărârea 46/2020 cu privire la suspendarea unor formaţiuni de cursuri sau suspendarea cursurilor la nivelul întregii unităţi de învăţământ şi Hotărârea 47/2020 privind modalităţile de comunicare a evoluţiei COVID-19 în unităţile de învăţământ.

Conform Hotărârii 46/2020 a CJSU Sibiu s-a aprobat suspendarea cursurilor după cum urmează în următoarele unităţi de învăţământ: Grădiniţa cu Program Prelungit ‘Elefănţelul Curios’ Sibiu – grupa mijlocie, secţia română; Colegiul Agricol ‘D.P. Barcianu’ Sibiu – clasa a XII-a C; Colegiul Naţional ‘O. Goga’ Sibiu – clasa a IX-a E; Liceul Teoretic ‘Şt. L. Roth’ Mediaş – clasa a XI-a C, secţia germană; Şcoala Gimnazială nr. 10 Sibiu – toate formaţiunile de studiu din unitatea de învăţământ; Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă nr. 2 Sibiu – toate formaţiunile de studiu din unitatea de învăţământ”, se precizează în comunicatul Prefecturii Sibiu.

Potrivit sursei citate, în judeţul Sibiu sunt active 359 de cazuri confirmate pozitiv în urma testării SARS-CoV-2. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS