8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEducatieNouă platformă de teste pentru elevii care se pregătesc pentru Bac și Evaluarea Națională

Nouă platformă de teste pentru elevii care se pregătesc pentru Bac și Evaluarea Națională

Elevii de clasa a VIII-a și a XII-a au la dispoziție o nouă platformă de teste pentru Evaluarea Națională și pentru Bacalaureat, prin intermediul “Examene cu Brio” – Brio.ro.
Această platformă, inițiată de Asociația Dedeman și condusă de o echipă de specialiști condusă de fondatorul Brio, doctorul în psihologie Dragoș Iliescu, se prezintă drept un “Program național de pre-testare gratuită și nelimitată” pentru examenele naționale, potrivit edupedu.ro.

Potrivit comunicatului ce anunță platforma, nu există o limită pentru numărul de elevi înscriși. Fiecare elev care se înscrie primește acces gratuit la 4 teste de Matematică și 4 teste de Limba Română pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat 2020. Elevii pot primi acces nelimitat la teste dacă oferă recomandări directe pentru noi înscrieri, conform unui regulament oficial.

Anunțul arată că “Examene cu Brio marchează un efort unic de implicare socială cu misiunea de a sprijini în această perioadă dificilă și delicată, atât elevii și familiile acestora, cât și profesorii de Matematică și Limba Română, nevoiți în acest an de răscruce să apeleze la instrumente complementare școlii tradiționale, pentru a susține pregătirea în scopul examenelor.”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS