16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUBISOFT Craiova Day la Universitate

UBISOFT Craiova Day la Universitate

Departamentele de Informatică şi Fizică din cadrul Facultății de Științe (UCV) împreună cu compania UBISOFT Craiova organizează întâlnirea Open4Tech – UBISOFT Craiova Day, la sala 363, miercuri, de la ora 14.00.

Studenții de la Informatică şi Fizică se vor familiariza cu aşteptările şi exigenţele angajatorilor. Studenţilor li se vor prezenta oportunităţile de practică, skill-urile necesare în editarea de jocuri video ş.a.

Ubisoft Craiova este cel de-al doilea studio Ubisoft deschis în România, după cel din București. Din 2008, studioul este în continuă creștere și răspunde multor provocări din zona dezvoltării de jocuri video, middleware și instrumente.

Întâlnirea face parte din seria de evenimente programate în această toamnă ale reprezentanţilor mediului socio-economic cu studenţii de la Ştiinţe, în cadrul Proiectului Stagii de practică pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe. Prin intermediul acestui proiect sunt subvenţionate 250 de stagii de practică pentru studenţii de la Fizică, Chimie, Matematică, Informatică şi Geografie. Proiectul are ca obiectiv general dezvoltarea de competenţe profesionale cerute pe piaţa muncii şi creşterea gradului de ocupare pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe din cadrul Universităţii din Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS