16.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Educatie Școala începe cu ghiozdane și rechizite noi la Casa Pinocchio

Școala începe cu ghiozdane și rechizite noi la Casa Pinocchio

-


Copiii găzduiți în centrul de plasament Casa Pinocchio au început noul an şcolar cu ghiozdane și rechizite noi.

CIECH Soda România a făcut o vizită, astăzi, la centrul de la plasament din Băbeni, Vâlcea, pentru a le dărui copiilor toate cele necesare pentru a putea merge la școală.
Cei 20 de copii din centrul de plasament Casa Pinocchio au fost întâmpinați de reprezentanții companiei poloneze cu ghiozdane pline cu rechizite. Caiete, penare, instrumente de scris, truse de geometrie și pentru pictură, le-au fost împărțite școlarilor pe două grupe de vârstă: ciclu primar și gimnazial.
Prin programele derulate și sprijinite de partenerii săi, Casa Pinocchio le asigură copiilor găzduiți aici o șansă în viitor, ei fiind îndrumați în alegerea unei cariere, inclusiv pentru urmarea unor cursuri universitare.

În baza unui parteneriat demarat în 2015, compania contribuie la cheltuielile pentru acoperirea necesităților copiilor din centrul de plasament, începând de la rechizite pentru școală și până la excursii sau proiecte derulate pe parcursul anului. Pe lângă sumele alocate anual de companie pentru activitățile de la Casa Pinocchio, de peste 10.000 de lei, angajații companiei contribuie și ei cu diferite donații sau activități de voluntariat.
CIECH a ajutat și la îmbunătăţirea condiţiilor de trai de la Casa Pinocchio prin intermediul unui proiect în valoare de circa 35.000 de euro, implementat în 2015 prin Fundaţia Grupului și prijinit de echipa locală a CIECH care a oferit voluntari.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.