5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEducatie60 de ani de la înființarea Liceului de Arte din Târgu Jiu

60 de ani de la înființarea Liceului de Arte din Târgu Jiu


Liceul de Arte Constantin Brăiloiu din Târgu Jiu a sărbătorit miercuri 60 de ani de la înființare. Elevi, profesori, dar și autoritățile locale au participat la evenimentul dedicat unității de învățământ, care a avut loc la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”, din Târgu Jiu.

Elevii, dar și cei care au contribuit de-a lungul vremii la activitatea unității școlare au fost recompensați cu diplome și plachete aniversare.

Până astăzi, generaţii de elevi au trecut pragul liceului care dezvoltă adevărate talente. În urmă cu șase decenii se înființa prima școală de muzică și arte plastice din Târgu Jiu, elevii și cadrele didactice de la Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu”, marcând evenimentul prin organizarea unui spectacol omagial.

La evenimentul dedicat împlinirii a 60 de la înființarea instituției au fost invitați atât foștii profesori ai liceului, cât și autoritățile locale. În ultimii ani, Liceul a fost implicat în numeroase proiecte, atât la nivel național, cât și internațional. Elevii de aici au colaborat inclusiv cu marele dirijor Andre Rieu și cu Orchestra Johann Strauss, susținând concerte în București și Olanda.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS