17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEducatieUniversitatea Craiova organizează Zilele porților deschise

Universitatea Craiova organizează Zilele porților deschise

Universitatea Craiova organizează Zilele porţilor deschise, în perioada 5-6 iunie 2019,în clădirea centrală, potrivit ucv.ro. Este vorba despre cea de-a XVII-a ediţie a evenimentului. Cele 12 facultăţi ale Universităţii din Craiova îşi vor prezenta oferta educaţională pentru anul universitar 2019-2020. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc miercuri, 5 iunie, de la ora 10.00. Viitorii studenţi vor primi informații despre cifrele de şcolarizare de anul acesta (locuri buget+taxă, ZI/ID/FR), despre metodologia de admitere. Totodată, vor primi detalii cu privire la probele de concurs pentru specializările facultăţilor care organizează admitere pe bază de examen, dar și detalii cu privire la disciplinele studiate.

Studenţii vor fi informaţi despre posibila angajare

Pe lângă acestea, cum studenția înseamnă multe alte aspecte, cu implicații dintre cele mai importante, vizitatorii vor afla informaţii şi despre oportunitățile post-absolvire pe care le pot avea absolvenţii UCV. Este vorba despre despre continuarea studiilor, angajare, despre servicii, activități, proiecte organizate de UCV și destinate viitorilor studenți. Se vor pune la dispoziţie şi detalii despre parteneriatele cu universităţi din străinătate, despre baza materială a facultății alese/UCV/INCESA. De asemenea, ei pot afla informaţii despre condițiile de cazare și masă în campusurile UCV şi, bineînţeles, despre stagii de practică/internshipuri.
Ajuns la a XVII-a ediție, evenimentul beneficiază de sprijinul constant al Inspectoratelor Școlare Județene din Regiunea S-V Oltenia, în baza parteneriatelor încheiate între Universitatea din Craiova și acestea.
Zilele porţilor deschise sunt organizate de Universitatea din Craiova, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră şi în parteneriat cu Convenția Organizațiilor Studențești (COS).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS