17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEducatieTârgu Jiu: "Iubește Studențește de Dragobete", la a cincea ediţie

Târgu Jiu: „Iubește Studențește de Dragobete”, la a cincea ediţie

\n

De Dragobete, studenţii Universităţii „Constantin Brâncuşi“ din Târgu Jiu  s-au iubit româneşte. Împreună cu reprezentanţii Direcţiei Judeţene pentru Sport și Tineret Gorj şi Liga Studenţilor din UCB, au organizat ediţia a 5-a a proiectului ”Iubește Studențește de Dragobete“. Aproape 50 de perechi de îndrăgostiți de toate vârstele au avut ocazia să se căsătorească pentru o zi.
Acţiunea a avut loc chiar în ziua de Dragobete, începând cu ora 13.00, în centrul municipiului Târgu Jiu, lângă amfiteatrul din zona centrală, unde a fost amenajat standul „Iubeşte Studenţeşte de Dragobete“. Reprezentanţii celor două instituţii au dorit să promoveze iubirea, în  stil românesc, în oraşul lui Brâncuşi, astfel, ei au oferit celor aproximativ 50 de cupluri care au fost în trecere prin parc, certificate de logodnă pentru o zi.
De asemenea, reprezentanţii Direcţiei Judeţene pentru Sport și Tineret Gorj şi Liga Studenţilor din UCB au împărțit baloane tuturor trecătorilor, puţini din păcate, datorită vremii nefavorabile, care nu a fost de partea organizatorilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS