Acasă Educatie Trei candidaţi în cursa pentru Senatul Universităţii

Trei candidaţi în cursa pentru Senatul Universităţii

-

Ieri a fost ultima zi pentru depunerea candidaturilor pentru funcţia de preşedinte al Senatului Universităţii din Craiova, cel mai înalt for de decizie al instituţiei de învăţământ superior. Înscrierile s-au făcut până la ora 16.00. Primul care a intrat în cursă a fost prof. univ. Marcel Drăcea, de la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor. Acesta a fost prodecan în perioada 2004-2008, iar între 2008-2012 a ocupat funcţia de prorector al Universităţii din Craiova. Potrivit purtătorului de cuvânt al universităţii, Cristian Valeriu Stanciu, până ieri la ora prânzului, profesorul Drăcea era singurul candidat. În competiţie a intrat şi prof. univ. dr. Nicu Marcu, prorector al Universităţii din Craiova în perioada martie 2012 – iunie 2013, în prezent, cadru didactic la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor şi deputat liberal de Bacău în Parlamentul României. Cel de-al treilea candidat este prof. univ. dr. Leonardo Geo Mănescu, de la Facultatea de Inginerie Electrică. Noul preşedinte al senatului Universităţii din Craiova se va stabili prin vot direct şi secret al membrilor acestui for, care va fi exprimat luni, 25 noiembrie.
Amintim faptul că această funcţie a fost ocupată din februarie 2012 până în noiembrie 2013 de prof. univ. dr. Ion Vladimirescu, care a decis să se pensioneze.

ȘTIRI VIDEO GdS

Google publică rapoarte detaliate privind deplasarea persoanelor

Google a publicat, astăzi, o primă versiune a rapoartelor privind mobilitatea populației în contextul pandemiei COVID-19. Aceste rapoarte oferă date privind schimbările în mobilitatea...