32.8 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajSeară balcanică, mixuri inedite, trap și butaforie impresionantă, la IntenCity

Seară balcanică, mixuri inedite, trap și butaforie impresionantă, la IntenCity

Pregătirile sunt în toi pentru Festivalul IntenCity, care se va desfășura în Craiova, în perioada 28-30 iunie 2024.

Cea de-a treia ediție vine cu noi surprize, noi genuri muzicale, activități incitante pentru spectatori și o scenă spectaculoasă, care va include elemente de butaforie impresionante. Un cap de leu imens va decora scena monumentală, iar show-urile de lasere, lumini și efecte speciale create pentru IntenCity vor oferi o experiență vizuală de neratat.

Staruri internaționale și cele mai cunoscute nume din muzica românească vor urca pe cele două scene ale Festivalului IntenCity – stadionul Ion Oblemenco și Sala Polivalentă. Dimitri Vegas & Like Mike, Alan Walker, Gianluca Vacchi, Subcarpați și zeci de alți artiști de top sunt așteptați la această ediție a festivalului.

Pentru prima dată la Festivalul IntenCity, o seară va fi dedicată muzicii balcanice, care va aduce un nou val de energie și entuziasm. Astfel, sâmbătă, 29 iunie, spectatorii vor dansa pe hiturile temperamentalei grecoaice Helena Paparizou, dar și pe ritmurile frenetice ale unor trupe precum Damian Drăghici & Brothers sau Dubioza Kolektiv.

Și la ediția din acest an atmosfera se anunță efervescentă la scena din Sala Polivalentă, unde trapperii vor fi ca la ei acasă. CTC, Chicks Luv Us, Ian, Sllash & Doppe și mulți alți artiști renumiți din țară și străinătate sunt așteptați la Craiova, unde, timp de trei zile, se va dansa până dimineața.

În fiecare vară, pasionații de muzică din întreaga lume vin la Craiova pentru a se bucura de atmosfera electrizantă a unuia dintre cele mai așteptate evenimente din România – Festivalul IntenCity, organizat de Opera Română Craiova cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova.

Sponsorii evenimentului sunt: BCR, SuperBet, Tuborg, Pepsi, Dedeman, Softronic, QFort, Team Montage, Promenada Mall, Hotel Splendid 1900, Hotel Ramada Plaza, Iridex Group, Havana Club, Devin, Recon, Domeniile Alexandrion Rhein 1892, Distribuție Oltenia, Azalis Gaz

Parteneri: Ford Plusauto, Pringles, Ray Consulting, ETI, One Barber Academy, Hanul Andriței, Pizzeria Masetti, Lumea Gogoșilor by ADE, Soundwaves Tattoo Studio, Indago, Dent Priority

Partener media: Kiss FM.

Toate detaliile despre bilete, line-up și program:

Bilete: https://iticket.ro/event/intencity-2024

Website: https://craiovaintencity.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/CraiovaIntenCity/

Instagram: https://www.instagram.com/intencity.festival/

YouTube: https://www.youtube.com/@intencityfestivalcraiova

TikTok: https://www.tiktok.com/@intencity.festival

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

EURO 2024 | Ce victorie! România a surclasat Ucraina...

Naţionala României a surprins foarte plăcut la meciul de...

ȘTIRI GdS