7 C
Craiova
miercuri, 21 februarie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajSC TERRA FOREST SRL anunţă procedura de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „Construire parc fotovoltaic”

SC TERRA FOREST SRL anunţă procedura de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „Construire parc fotovoltaic”

SC TERRA FOREST SRL, titular al proiectului “Construire parc fotovoltaic” anunta
publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Dolj in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire parc fotovoltaic” propus a fi amplasat in Comuna Cerat, str. Dunarii, nr.326, jud. Dolj, tarla 80, parcela 655.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consulate la sediul APM Dolj din mun. Craiova, strada Petru Pares, nr.1, in zilele de L-J, intre orele 8-16,30 si vineri intre orele 8-14, precum si la urmatoarea adresa de internet apmdj.anpm. ro

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS